$close

Filter

Visa resultat

Jämför MA-program i Sakprosaskrivande

Masters grader är efterfrågade efter en student examinerar med en kandidatexamen. Kandidatprogrammen tar vanligtvis två år att slutföra och är ofta kända för intensiva forskningsmöjligheter, ett fokus på konsten och givande lärandeupplevelser. Så, vad är en MA i Nonfiction Writing? Dessa program innehåller ofta en mängd olika klasser i flera skriftliga discipliner. Du kan bli ombe… Läs mer

Masters grader är efterfrågade efter en student examinerar med en kandidatexamen. Kandidatprogrammen tar vanligtvis två år att slutföra och är ofta kända för intensiva forskningsmöjligheter, ett fokus på konsten och givande lärandeupplevelser.

Så, vad är en MA i Nonfiction Writing? Dessa program innehåller ofta en mängd olika klasser i flera skriftliga discipliner. Du kan bli ombedd att ta lektioner om hur man skriver allt från memoarer till poesi. Klasser som lär sig skriva artiklar, recensioner och taler erbjuds ofta för dessa typer av grader. Nonfiction skrivprogram har traditionellt mycket tid att läsa exemplifierande skriftligt arbete och workshopping studentskrivna material. Detta ger eleverna chansen att få feedback på sitt arbete och förbättra sin egen prosa.

Fördelarna med att studera nonfictionskrivning på masternivå inkluderar förbättrade analytiska färdigheter och retoriska färdigheter, användbara i karriär från dataanalys till allmänhetens talande. Eleverna arbetar också med ökad precision av språk - alla är färdigheter som enkelt översätter till många andra karriärmöjligheter.

Kostnader för ett MA-program i icke-fiktivt skrivande varierar beroende på både universitetet och dess plats. Kontakta din akademiska rådgivare för specifika uppgifter om kostnaden för ditt önskade MA-program.

Många elever som studerar nonfiction skrivning fortsätter att vara författare och redaktörer, säkra frilansavtal och inhemska positioner. Du kan också välja att utöva en karriär som instruktör för skrivning eller som allmän talare - var och en av dessa discipliner är välbetjänade med förmåga att uttrycka sig bra skriftligt. Efter examen har eleverna också fortsatt karriär inom journalistik, publicering och affärer. Nonfiction skrivning kan också användas väl i en karriär hos en ideell organisation eller som miljöförfattare och forskare.

Masters grader i nonfiction skriva kan tjäna både online och i person runt om i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Washington, Amerikas förenta stater

Johns Hopkins Advanced Academic Programs nio-kursers online- eller på-campus MA i Writing-programmet återspeglar skolans internationella rykte för akademisk rigor och kreativ ... +

Johns Hopkins Advanced Academic Programs nio-kursers online- eller på-campus MA i Writing-programmet återspeglar skolans internationella rykte för akademisk rigor och kreativ innovation. Detta workshopcentrerade, 3-åriga program erbjuder en koncentration inom fiktion eller fiktion och inkluderar alternativ för sommarresidens utomlands. Vissa kandidater använder de avancerade skrivfärdigheterna de utvecklar inom journalistik, undervisning eller företagsskrivande jobb. Andra fortsätter att skriva facklitteratur, noveller, romaner och andra verk. -
MA
Heltid
Deltid
3 år
Engelska
Campusstudier
Internet