close

Filter

Visa resultat

Jämför 2 MA-program i Samhällsansvar

Anmälan till en Master of Arts är ett utmärkt val för studenter som vill fokusera på att få en karriär. Utöver detta fokus erbjuder dessa program också en av de högsta nivåerna av utbildning inom ett visst område, vilket i huvudsak gör kandidater till mästare i deras fält. Tänk på att en grundutbildning i ett relaterat fält normalt krävs. Vad är en MA i CSR? CSR står för f… Läs mer

Anmälan till en Master of Arts är ett utmärkt val för studenter som vill fokusera på att få en karriär. Utöver detta fokus erbjuder dessa program också en av de högsta nivåerna av utbildning inom ett visst område, vilket i huvudsak gör kandidater till mästare i deras fält. Tänk på att en grundutbildning i ett relaterat fält normalt krävs.

Vad är en MA i CSR? CSR står för företagens sociala ansvar och det hänvisar till företagets etiska ansvar för samhället. Professionella som specialiserar sig på CSR rådgör företag och bidrar till att fatta beslut för att upprätthålla lämpliga relationer med miljö, ekonomi och samhälle. Detta är en mycket viktig position som främjar allmän bild och förhindrar problem med politiken. Dessa strategier kommer, utöver branschpraxis, att vara en viktig del av elevernas utbildning i CSR-huvudet.

Kandidater kommer att ha möjlighet att bidra till att göra världen till en bättre plats genom att minimera den negativa påverkan stora företag har på det och se till att positiva effekter främjas. Sammantaget är det ett mycket uppfyllande karriärval, och ett av de enda affärsrelaterade områdena som påverkar verksamheten själv.

Kostnaden för att tjäna en Master i CSR varierar med skolan och det land du väljer att studera. Varje program är distinkt med vissa fördelar. Det är viktigt att överväga många alternativ innan du bestämmer dig för det program som passar dig.

CSR-representanter är en relativt ny position i den moderna verksamheten, men de blir snabbt vanligare. Efterfrågan på dessa experter ökar när företag inser hur viktigt deras stöd är för fortsatt framgång. Även om det är vanligast att hitta arbete som hållbarhet eller offentlig bildhanterare är det också möjligt att bli chef för en avdelning eller ett program med en examen på detta område.

För att börja söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter

Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management
berlin, Tyskland

MA i ansvarsfull förvaltning - Program Outline

MA i ansvarsfull förvaltning - Program Outline -
MA
Heltid
Deltid
18 månader
Engelska
Okt 2021
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management
berlin, Tyskland

Dubbel examen Program: MA i ansvarsfull förvaltning i kombination med MBA

Dubbel examen Program: MA i ansvarsfull förvaltning i kombination med MBA -
MA MBA på deltid
Deltid
2 - 3 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här