MASTERSTUDIES

Jämför 2 MA-program i Samhällsansvar

Anmälan till en Master of Arts är ett utmärkt val för studenter som vill fokusera på att få en karriär. Utöver detta fokus erbjuder dessa program också en av de högsta nivåerna av utbildning inom ett visst område, vilket i huvudsak gör kandidater till mästare i deras fält. Tänk på att en grundutbildning i ett relaterat fält normalt krävs.

Vad är en MA i CSR? CSR står för företagens sociala ansvar och det hänvisar till företagets etiska ansvar för samhället. Professionella som specialiserar sig på CSR rådgör företag och bidrar till att fatta beslut för att upprätthålla lämpliga relationer med miljö, ekonomi och samhälle. Detta är en mycket viktig position som främjar allmän bild och förhindrar problem med politiken. Dessa strategier kommer, utöver branschpraxis, att vara en viktig del av elevernas utbildning i CSR-huvudet.

Kandidater kommer att ha möjlighet att bidra till att göra världen till en bättre plats genom att minimera den negativa påverkan stora företag har på det och se till att positiva effekter främjas. Sammantaget är det ett mycket uppfyllande karriärval, och ett av de enda affärsrelaterade områdena som påverkar verksamheten själv.

Kostnaden för att tjäna en Master i CSR varierar med skolan och det land du väljer att studera. Varje program är distinkt med vissa fördelar. Det är viktigt att överväga många alternativ innan du bestämmer dig för det program som passar dig.

CSR-representanter är en relativt ny position i den moderna verksamheten, men de blir snabbt vanligare. Efterfrågan på dessa experter ökar när företag inser hur viktigt deras stöd är för fortsatt framgång. Även om det är vanligast att hitta arbete som hållbarhet eller offentlig bildhanterare är det också möjligt att bli chef för en avdelning eller ett program med en examen på detta område.

För att börja söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

2 Resultat i Samhällsansvar Filter

Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management
MA
Okt 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
18 månader
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

MA i ansvarsfull förvaltning - Program Outline

Läs mer

Mba + ma i ansvarsfull förvaltning

Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management
MA
MBA på deltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Dubbel examen Program: MA i ansvarsfull förvaltning i kombination med MBA

Läs mer