Filter
Filosofie magister
Schweiz Basel Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära masterprogrammen i humaniora in Basel Schweiz 2019

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. En mästare 's grad förbereder eleverna för att leda eller hantera. En mästare 's examen förbereder också en person för en rad sysselsättningar genom fördjupning av ett område.

Schweiz (Tyska: Schweiz, franska: Suisse, italienska: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har några av de universites världsberömda som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, universitetet i Lausanne eller University of St Gallen. Tänk, det 's mycket bättre att tala det lokala språket, så om du kan ' t tala antingen franska, tyska eller italienska, bättre gå en språkkurs först.

Basel är hem för Schweiz 's äldsta universitet, med anor från 15-talet. Några av största vetenskapsmän genom tiderna har avslutat sin skolgång där - låt 's bara nämna Paracelsus, Bernoulli, Erasmus, Euler och Nietzche. Det 's inte allt om den gamla berömmelse - de är fortfarande producerar stora vetenskapsmän och patent.

Se alla masterexamina i humaniora in Basel i Schweiz 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute

Kombinationen av ikonisk träning, ikonisk teori och ikonisk forskning bildar MA: s profil i visuell kommunikation och ikonisk forskning. ... [+]

Den visuella kommunikationsinstitutet HGK FHNW, i Basel erbjuder internationellt ackrediterade läroplaner på kandidatexamen, magister och doktorander. nivå som reflekterar den rika traditionen i Basel-skolan för design i synnerhet och schweizisk grafisk design i allmänhet.

Basel stad, belägen i Tri-National Rhine River Valley, är en unik kulturmiljö med enkel tillgång till Frankrike och Tyskland.

Medan vår kandidatexamen fokuserar på elevernas förmåga att genomföra en kreativ process strävar våra masterprogram för att utöka elevernas individuella designordförråd och att nå en högre reflektionsnivå genom elevernas förmåga att inkludera kunskaper och metoder inom vetenskapliga discipliner i den kreativa processen. Vi erbjuder en Master of Arts i visuell kommunikation och ikonisk forskning och en internationell mastergrad i design , som vi bedriver i samarbete med University of Illinois i Chicago.... [-]

Schweiz Basel
September 2019
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska