Masterprogram i humaniora i Basel Schweiz

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Basel Schweiz 2018

Master

Masters grader är mer mångsidig än forskarstuderande kvalifikationer och har ett brett utbud av professionella och akademiska program. Enligt US Department of Education, tre typer av masterprogram finns forskning, professionell, och terminal. De mest populära magisterexamen typer är Master of Arts (MA) och Master of Science (MS) i en blandning av ämnesområden.

Schweiz (Tyska: Schweiz, franska: Suisse, italienska: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har några av de universites världsberömda som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, universitetet i Lausanne eller University of St Gallen. Tänk, det 's mycket bättre att tala det lokala språket, så om du kan ' t tala antingen franska, tyska eller italienska, bättre gå en språkkurs först.

Basel är hem för Schweiz 's äldsta universitet, med anor från 15-talet. Några av största vetenskapsmän genom tiderna har avslutat sin skolgång där - låt 's bara nämna Paracelsus, Bernoulli, Erasmus, Euler och Nietzche. Det 's inte allt om den gamla berömmelse - de är fortfarande producerar stora vetenskapsmän och patent.

Se alla masterexamina i humaniora i Basel i Schweiz 2018

Läs Mer

Master Of Arts I Visuell Kommunikation Och Iconic Research

Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute
Campusstudier Heltid 4 terminer September 2018 Schweiz Basel

Kombinationen av ikoniska praktik, ikoniska teori och ikoniska forskning bildar profilen av MA i Visuell kommunikation och Iconic Research. [+]

Visual Communication Institute HGK FHNW, i Basel erbjuder internationellt ackrediterade kursplaner på Bachelor, Master och PhD nivå speglar den rika tradition av Basel School of Design i synnerhet och Swiss Grafisk design i allmänhet.

Staden Basel, som ligger i trinational Rhendalen, är en unik kulturmiljö med enkel tillgång till Frankrike och Tyskland.

Medan vår Bachelor Kursen fokuserar på studenternas förmåga att genomföra en kreativ process, våra masterprogram strävar efter att utöka elevernas individuella utformning ordförråd och att nå en högre nivå av reflektion genom studenternas förmåga att inkludera kunskap och metoder för vetenskapliga discipliner in den kreativa processen. Vi erbjuder en Master of Arts i Visuell kommunikation och Iconic Research och en Internationell Master of Design, Som vi bedriver i samarbete med University of Illinois i Chicago. ... [-]