close

Filter

Visa resultat

Jämför MA-program i Science Fiction och Fantasy

En student som önskar utöva vidare yrkesutbildning efter att ha erhållit en grundutbildning kommer vanligtvis att välja en Master of Arts. MA-program kan förbättra studentens professionella kunskapsbas. Dessa program utforskar en utvald disciplin, som ger både större insikt och djupare förståelse. Vad är en MA i Science Fiction and Fantasy? Studenter som vill bli forskare i litterära… Läs mer

En student som önskar utöva vidare yrkesutbildning efter att ha erhållit en grundutbildning kommer vanligtvis att välja en Master of Arts. MA-program kan förbättra studentens professionella kunskapsbas. Dessa program utforskar en utvald disciplin, som ger både större insikt och djupare förståelse.

Vad är en MA i Science Fiction and Fantasy? Studenter som vill bli forskare i litterära genrer av science fiction och fantasy väljer ofta detta examen, men det är en bra match för någon doktorand. Många program har internationella titlar, som sammanfogar de två genren för att visa hur de kompletterar varandra samtidigt som de behåller unika och distinkta funktioner. Studenter kan lära sig skillnaden mellan hård science fiction och rymdopera, liksom hur de två stilarna skär i rymdfantasi.

Utöver en stark grundkompetens för de två klassiska genrerna lär sig akademiker att analysera och jämföra texter, vilket kan hjälpa till i yrken som kräver kritiskt tänkande. Studenterna stärker sin förmåga att ge professionell kritik, en färdighet som är användbar i akademiska miljöer och på olika områden.

Att slutföra en magisterexamen kan ta två år, men det beror på huruvida studenterna deltar på heltid eller deltid. Undervisningsavgifterna beror på var skolan ligger och om skolan är privat eller offentlig. Jämför skolor för att hitta den lämpligaste kostnaden.

Medan många kandidater med en MA i Science Fiction och Fantasy kommer att gå in i utbildnings karriärer, som litteraturprofessorer eller språkkonstruktörer, väljer vissa andra vägar. Kandidater kan arbeta i film och tv som genre manusförfattare och regissörer. Andra kan ta på sig litteraturrecensioner för både vetenskapliga och populära publikationer. Vissa akademiker bestämmer sig för att bli science fiction eller fantasy författare till romaner eller noveller.

De som vill få en MA i Science Fiction och Fantasy kan hitta skolor som erbjuder programmet över hela världen och online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Bath Spa University
Bad, Storbritannien

MA Crime and Gothic Fictions kommer att introducera dig till den avancerade studien av två populära genrer som har underhållit och informerad kultur från nittonde århundradet ... +

MA Crime and Gothic Fictions kommer att introducera dig till den avancerade studien av två populära genrer som har underhållit och informerad kultur från nittonde århundradet till idag. -
MA
Heltid
Deltid
Engelska
Aug 2021
Campusstudier