Filter
Filosofie magister
Europa Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla MA-program i Självförbättring Europa 2020

Masters grader är mer mångsidig än forskarstuderande kvalifikationer och har ett brett utbud av professionella och akademiska program. Enligt US Department of Education, tre typer av masterprogram finns forskning, professionell, och terminal. De mest populära magisterexamen typer är Master of Arts (MA) och Master of Science (MS) i en blandning av ämnesområden.

Sammanlagt finns det över 4000 lärosäten i Europa som erbjuder ett brett utbud av kurser på kandidatnivå, Masters och doktorsexamen nivå. Med fler och fler av dessa organisationer som erbjuder engelska som språk i utbildning för åtminstone en del av sina utbildningsprogram, universiteten i Europa är nu av högre kvalitet än någonsin tidigare. Universiteten i Europa erbjuder ett vänligt välkomnande för utländska studenter och för att ge en kurs av kunskaper som motsvarar deras yrke behöver i dagens globala efterfrågan.

Se alla masterstudier i Självförbättring Europa 2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Självförbättring, Europa

University of Groningen

MA i religion, hälsa och välbefinnande erbjuder en unik kombination av kliniska, empiriska, konceptuella och historiska metoder. Vi relaterar den senaste forskningen och ... [+]

Vilken roll spelar religion och andlighet i vår erfarenhet av hälsa och välbefinnande? Hur påverkar det biomedicinska fokuset på nuvarande vårdpraxis oss?

Detta tvärvetenskapliga program undersöker vad det innebär att vara sjuk eller frisk i olika, individualiserade och högteknologiska samhällen ur psykologiska, kulturella, etiska och politiska perspektiv. Inte bara påverkar religiös, kulturell, politisk, fysisk och teknisk mångfald hur vi försöker återhämta eller upprätthålla vår hälsa, det påverkar också vad vi tror att "hälsa" är i första hand.

Detta spår inom masterprogrammet i teologi och religionsvetenskap har två inriktningar: 'Andlig vård [Geestelijke Verzorging]' och 'Etik och mångfald'.... [-]

Nederländerna groningen Leeuwarden
September 2020
Engelska,Holländska
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska