Masterprogram i humaniora i Lincolnshire Storbritannien

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Lincolnshire Storbritannien 2018

Master

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. En mästare 's grad förbereder eleverna för att leda eller hantera. En mästare 's examen förbereder också en person för en rad sysselsättningar genom fördjupning av ett område.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Se alla masterexamina i humaniora i Lincolnshire i Storbritannien 2018

Läs Mer

MA I Internationella Relationer

University of Lincoln
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2018 Storbritannien Lincolnshire + 1 fler

MA International Relations lägger stor vikt vid avancerade forskningsmetoder som gör det möjligt för eleverna att finjustera kvalitativa och kvantitativa forskningsfärdigheter och stödja dem för att bli självständiga forskare i sig. [+]

MA International Relations lägger stor vikt vid avancerade forskningsmetoder som gör det möjligt för eleverna att finjustera kvalitativa och kvantitativa forskningsfärdigheter och stödja dem för att bli självständiga forskare i sig.

Internationella relationer ger en kritiskt viktig plattform för att förstå många av de viktigaste samtida frågorna och debatterna i våra tider.

Denna magisterexamen är ett tvärvetenskapligt program som bygger på politik, ekonomi, historia, sociologi, internationell rätt, geografi och kulturstudier för att utforska globala problem som konflikter, globala ojämlikheter, suveränitet och mänskliga rättigheter.

Studenter har möjlighet att undersöka komplexa politiska frågor, som religion och sekterism, konflikt och demokratisering. Programmet syftar till att förbereda studenterna för framtida studier och forskning samt för potentiell anställning inom områden som diplomatisk service, utvecklingsorgan, icke-statlig sektor, journalistik, konsultverksamhet, internationella och regionala organisationer och den offentliga sektorn. Eleverna går med i en blomstrande grupp av forskare och kan få tillgång till en rad extracurricular aktiviteter inklusive externa högtalare och utländska studieresor.... [-]


Master I Inredning Arkitektur Och Design

University of Lincoln
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2018 Storbritannien Lincolnshire + 1 fler

Detta MA-program är utformat för konst, arkitektur och design kandidater som vill specialisera sig i kreativa förhållningssätt till interiörer i byggnader och miljö design. [+]

Detta MA-program är utformat för konst, arkitektur och design kandidater som vill specialisera sig i kreativa förhållningssätt till interiörer i byggnader och miljö design.

Programmet är utformat så att du kan utforska potentialen i utrymmen och strukturer med inmatning från lärare och utövare. Du kan dra nytta av en tvärvetenskaplig studiemiljö på Arkitektskolan

Denna MA ger dig möjlighet att utveckla dina intellektuella och kreativa förhållningssätt för att överväga interiörarkitekturen i samband med byggnader och miljödesign.

Hur du studerar

Du kan studera heltid, deltid eller arbetsbaserad och kan ändra ditt studiet i slutet av ett skede. Alla studenter anmäls till masterprogrammet. Du kan då välja att ta en scenkvalifikation eller driva hela programmet.... [-]


Master I Design

University of Lincoln
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Lincolnshire + 1 fler

Programmet syftar till att ge konstruktörer möjlighet att anpassa sin kreativa och yrkesmässiga praxis genom att arbeta tillsammans med akademiker och utövare i en dynamisk och tvärvetenskaplig studiemiljö. [+]

Programmet syftar till att ge konstruktörer möjlighet att anpassa sin kreativa och yrkesmässiga praxis genom att arbeta tillsammans med akademiker och utövare i en dynamisk och tvärvetenskaplig studiemiljö.

Lincoln School of Design erbjuder dig den kreativa friheten att utforska din valda disciplin och chansen att utveckla din kritiska övning. Du kan ansluta dig till ett internationellt samfund av kreativa utövare och forskare med många möjligheter att samarbeta med medarbetare och bygga ett nätverk av branschkontakter.

Undervisade dagar

Heltid: hela veckan / Deltid: måndag.

Hur du studerar

På grund av ämnets breda ämne finns det fyra möjliga Pathways inom MA Design-programmet, där eleverna kan välja:... [-]