Masterprogram i humaniora i Norwich Storbritannien

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Norwich Storbritannien 2018

Master

Masters, allmänt känd som Ma, är forskarutbildning som varar minst ett år och ibland två år, är de lärde grader normalt inte behöver någon faktisk forskning. MA är det vanligaste namnet för en magisterexamen och används ofta.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Norwich var bland fyra finalister till den prestigefyllda titeln brittiska kulturhuvudstad år 2010, och år 2012 blev det Englands första UNESCO City of Literature. Det finns också olika tertiära utbildningsmöjligheter.

Se alla masterexamina i humaniora i Norwich i Storbritannien 2018

Läs Mer

Ma Mode

Norwich University of the Arts
Campusstudier Heltid August 2018 Storbritannien Norwich

Åstadkomma innovation i modern mode design kräver kreativitet drivs av teknisk överlägsenhet.MA Mode på NucA betonar starkt ömsesidigt beroende mellan kreativa färdigheter, hantverk [+]

MA Mode

Åstadkomma innovation i modern mode design kräver kreativitet drivs av teknisk överlägsenhet. MA Mode på NucA betonar starkt ömsesidigt beroende mellan kreativa färdigheter, hantverk teknik, uppmärksamhet på detaljer och förfining.

Med fokus på att förbereda dig både intellektuellt och professionellt för sysselsättningen, stödjer kursen som strävar efter att bli ledande inom det valda området inom de kreativa näringarna. MA kursen laget uppmuntra eleverna att behärska traditionella färdigheter och tekniker couture samtidigt utveckla innovativa konceptuella design. En grundlig förståelse av tekniska färdigheter såsom mönster skärning, skräddarsydda skräddarsy, haute couture, drapering, plagg konstruktion och hand och maskin efterbehandling tekniker är kännetecknande för detta professionellt inriktad grad som svarar mot kraven på industrin.... [-]


Ma Kommunikationsdesign

Norwich University of the Arts
Campusstudier Heltid August 2018 Storbritannien Norwich

Communication Design berör varje aspekt av 21-talet liv.Det är av grundläggande betydelse för hur vi förhåller oss till varandra och vår miljö [+]

MA Communication Design

Communication Design berör varje aspekt av 21-talet liv. Det är av grundläggande betydelse för hur vi förhåller oss till varandra och vår miljö.

Detta förslag driven, kommer industrin fokuserad kurs stödja din intellektuella nyfikenhet och utrusta dig med relevant kompetens för att bli en framstående läkare inom internationella design-community. NucA har etablerat ett gott rykte för styrkan i sin grafiska och kommunikation utformning expertis. Utexaminerade hitta sina NucA referenser är mycket attraktiva för potentiella arbetsgivare och många tidigare studenter inneha positioner i ledande designbyråer.

Denna MA kommer att utmana dig att reflektera över din befintliga praxis och driva dina idéer när du fördjupa dig i aktuell forskning och trender inom branschen.Arbeta tillsammans med lärare du kommer att stödjas för att ta itu med de professionella, teoretiska, etiska, tekniska, konceptuella och visuella aspekter av design. Rita på våra stora resurser branschstandard kan du arbeta inom områden som, image göra, typografi, webbdesign, produktens förpackning och informationsdesign. Idéer generation och experiment, problemlösning och reflektion är viktiga färdigheter som vårdas under hela detta program. ... [-]