Masterprogram i humaniora i Oxfordshire Storbritannien

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Oxfordshire Storbritannien 2018

Master

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet.

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Oxfordshire är län Oxford. Med Oxford är den viktigaste pedagogiska centrum, finns det bara en högskola i Oxfordshire som inte ligger direkt i Oxford sig men i Banbury.

Se alla masterexamina i humaniora i Oxfordshire i Storbritannien 2018

Läs Mer

Ma Offentlig Historia

Ruskin College
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Oxford + 1 fler

Kursen behandlar roll historia i den offentliga arenan: museer, dokumentärer, monument, föreläsningar, guidade turer och lokala evenemang är bara några av de saker som utgör offentlig historia. Man undersöker också relationen mellan historia och politik, och den kraftfulla påverkan av historien om det moderna samhället. [+]

Detta är en ettårig heltid eller två år på deltid forskarutbildning.

Det riktar sig till studenter med en passion för historia, men kräver inte nödvändigtvis en grundexamen i ämnet.

Kursen behandlar roll historia i den offentliga arenan: museer, dokumentärer, monument, föreläsningar, guidade turer och lokala evenemang är bara några av de saker som utgör offentlig historia. Man undersöker också relationen mellan historia och politik, och den kraftfulla påverkan av historien om det moderna samhället.

Vad ska jag studera på kursen?

Stor vikt läggs på elever som använder kurskoncept för att utveckla sina egna intressen. Eleverna skriver en portfölj av nio stycken arbete (inklusive delar av offentlig historia) och en avhandling, eller producera en större del av den offentliga historien som ett alternativ. Under eleverna uppmuntras att driva sina egna intressen och för att förbereda sitt arbete för publicering och presentation. ... [-]


Ma Internationella Arbete Och Fackliga Studier (iltus)

Ruskin College
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2018 Storbritannien Oxford + 1 fler

Arbetarrörelser världen ses som att vara i kris och söker aktivt sätt att förnya. Dessa frågor har ett nära samband med globaliseringen och med fluiditet bland framväxande övergångs och utvecklingsländer och länder. Ruskin plats i arbetarrörelsen, tillsammans med lärare forska, skriva och undervisning inom området, uttrycker det i en bra position för att bli ett centrum för debatten och stipendium i detta projekt. [+]

Detta är en ettårig heltid eller två år på deltid forskarutbildning.

Arbetarrörelser världen ses som att vara i kris och söker aktivt sätt att förnya. Dessa frågor har ett nära samband med globaliseringen och med fluiditet bland framväxande övergångs och utvecklingsländer och länder. Ruskin plats i arbetarrörelsen, tillsammans med lärare forska, skriva och undervisning inom området, uttrycker det i en bra position för att bli ett centrum för debatten och stipendium i detta projekt.

Ruskin MA erbjuder praktiker och forskare av dessa utmaningar den konceptuella, analytisk och kritisk ram för att förstå och förklara arbetarrörelsen förändring.

Detta MA Kursen syftar till att: Stretch elevers tänkande bortom "kuvertet" till nya och kreativa strategier arbets förnyelse rörelse och förvandling, och sin egen roll och identitet i detta.... [-]