Masterprogram i humaniora i Epsom Storbritannien

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Epsom Storbritannien 2018

Master

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Se alla masterexamina i humaniora i Epsom i Storbritannien 2018

Läs Mer

MA Grafisk Design

University for the Creative Arts
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Epsom + 1 fler

Vår MA grafisk design kurs har utformats för att främja rollen som designers som skickliga professionella kommunikatörer, och bäddar in en forskningskultur och problemlösning i kreativ praxis. [+]

MA grafisk design

Vår MA grafisk design kurs har utformats för att främja rollen som designers som skickliga professionella kommunikatörer, och bäddar in en forskningskultur och problemlösning i kreativ praxis.

Vår kurs syftar till att främja specialitet och behärskning i ditt eget unika område med grafisk design - som du identifierar och utvecklar med oss ​​på denna MA. Att ge dig möjlighet att producera meningsfulla resultat från informerad forskning har högsta prioritet.

Studietid: Ett års heltid

Börjar: september 2017

Campus: UCA Epsom

Kursöversikt

Med hjälp av de omfattande branschlänkar som vår kurspersonal tar med dig, uppmuntras du att främja kontakter med branschpartners inom ditt specialområde. Med hjälp av besökande föreläsare, branschexperter och liveunderkläder kommer du att få verkliga erfarenheter inom designbranschen. Man kommer att lägga tonvikten på hur man presenterar både dig själv och ditt designarbete på en professionell arena.... [-]


MA Fashion Marketing

University for the Creative Arts
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Epsom + 1 fler

Globala mode varumärken behöver kreativa tänkare för att effektivt kommunicera sina meddelanden genom sociala medier, digital teknik och kreativa PR-praxis. Vår nya MA-kurs kombinerar kärnmarknadsföring och kommunikationsförmåga för att bygga en omfattande kunskapsportfölj - centralt i den snabbt växande sektorn och inneboende för dagens världsklassa modekommunikatorer. [+]

MA Fashion Marketing

Globala mode varumärken behöver kreativa tänkare för att effektivt kommunicera sina meddelanden genom sociala medier, digital teknik och kreativa PR-praxis. Vår nya MA-kurs kombinerar kärnmarknadsföring och kommunikationsförmåga för att bygga en omfattande kunskapsportfölj - centralt i den snabbt växande sektorn och inneboende för dagens världsklassa modekommunikatorer.

Som student i kursen lär du dig att hantera och generera lämpliga kampanjer för varumärke och utveckla förmågan att förstå och härleda strategier från framtida trenddata.

Studieperiod: Ett år på heltid eller två år på deltid

Börjar: september 2017

... [-]