Masterexamen i humaniora på distans i Somerset, Storbritannien

Sök bland 2 MA-program på distans i Somerset, Storbritannien

Master

En MA, eller en masterexamen i humaniora, är en examen man kan få efter att ha slutfört ett eller två års studier inom historia, engelska eller andra ämnen inom konst eller humaniora. MA-studier oftast en blandning av forskning och kurser.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Be om information Masterprogram i humaniora på distans i Somerset i Storbritannien 2018

Läs Mer

Ma I Låtskrivande

Bath Spa University
Online Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Bath

Låtskrivande är fortfarande en av Storbritanniens största export med brittiska musik starkare än någonsin. Populär sång är hjärtat i branschen; Den globala efterfrågan på nya låtar är hög. Fokusera din portfölj genom forskning förbereder dig för att bidra till detta område. [+]

Världsledande kurs. Professionalisera ditt låtskrivande och att underlätta din personliga konstnärliga 'röst'.

En banbrytande läroplan - världens första Songwriting Masters. Förbereder dig för en rad internationaliserade, professionella terminer i musik och dess bredare industrier. Visas av professionella, publicerade låtskrivare och artister.

Låtskrivande är fortfarande en av Storbritanniens största export med brittiska musik starkare än någonsin. Populär sång är hjärtat i branschen; Den globala efterfrågan på nya låtar är hög. Fokusera din portfölj genom forskning förbereder dig för att bidra till detta område.

Kursen syftar till att:

opublicerade låtskrivare som vill utveckla sitt hantverk till professionell nivå, publicerade låtskrivare som vill uppnå akademisk ackreditering samtidigt utforska sin kreativitet och formalisera sin tidigare erfarenhet. ... [-]

Ma I Design: Keramik

Bath Spa University
Online Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Bath + 1 fler

Detta särskiljande MA Kursen ger dig möjlighet att studera en rad metoder för att keramik på forskarnivå. Du kommer att utveckla färdigheter och kunskaper genom en spännande kombination av material undersökning och forskning. Detta gör att du kan kontextualisera din praktik i relation till aktuella debatter inom konst, hantverk och design och att utveckla en individuell produktionsstrategi. Approaches av tidigare studenter varierar från skulptur och installation fram till studio keramik och design för produkter. [+]

Rotad i material utredning tillåter denna kurs utforskning av keramik genom konst, hantverk och design sammanhang.

Undervisas av ledande akademiker / utövare med en hög grad av handledare ingång. Utmärkt teknisk support och anläggningar med specialutrustning. Regelbundna besök från branschexperter och utövande konstnärer.

Detta särskiljande MA Kursen ger dig möjlighet att studera en rad metoder för att keramik på forskarnivå. Du kommer att utveckla färdigheter och kunskaper genom en spännande kombination av material undersökning och forskning. Detta gör att du kan kontextualisera din praktik i relation till aktuella debatter inom konst, hantverk och design och att utveckla en individuell produktionsstrategi. Approaches av tidigare studenter varierar från skulptur och installation fram till studio keramik och design för produkter.... [-]