Masterprogram i humaniora i Huddersfield Storbritannien

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Huddersfield Storbritannien 2018

Master

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet.

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Huddersfield är en stor marknad stad i Yorkshire. Kirklees College och University of Huddersfield ligger där. Universitetet grundades 1825 och har idag cirka 20 tusen studenter.

Se alla masterexamina i humaniora i Huddersfield i Storbritannien 2018

Läs Mer

Internationell Human Resource Management (HRM) Ma / PGDip / PGCert

University of Huddersfield Business School
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Huddersfield

Det övergripande syftet med den internationella Human Resource Management (HRM) MA programmet är att utbilda dig som Human Resource Manager i ett internationellt sammanhang och förbättra kvaliteten på din professionella utveckling. [+]

Det övergripande syftet med den internationella Human Resource Management (HRM) MA programmet är att utbilda dig som Human Resource Manager i ett internationellt sammanhang och förbättra kvaliteten på din professionella utveckling. Du uppmuntras att utveckla kritisk reflektion och en rad färdigheter och tekniker som är specifika för internationell human resource management. Kursen kommer att fokusera på utvecklingen av relevanta personliga och sociala färdigheter som förberedelse för en framtida yrkeskarriär inom personalledning i en global arbetsplats. Kursen ger dig en relevant blandning av HRM relaterade moduler, inklusive en allmän introduktion till de viktigaste aspekterna av HRM och relaterade internationella frågor (t.ex. den internationella affärsmiljön och bolagsstyrning och affärsetik), förutom HRM strategi och interkulturell ledning. Du kommer också att ha möjlighet att arbeta med lärare som är mycket erfarenhet av att leverera Kurser på avancerad nivå både i Storbritannien och utomlands.... [-]