Masterprogram i humaniora i Glasgow City Storbritannien

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Glasgow City Storbritannien 2018

Master

Den magisterexamen är främst för studenter som vill förbättra sin allmänna matematikutbildning eller att undervisa.

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Se alla masterexamina i humaniora i Glasgow City i Storbritannien 2018

Läs Mer

MA in Television Fiction Writing

GCU - Glasgow School for Business and Society
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Glasgow

[+]

Denna extra tid är speciellt utformad för att hjälpa nya internationella studenter att bosätta sig i Storbritannien och GCU före starten av generell studentinduktion och undervisning.

Det kommer att finnas en hel del roliga och informativa aktiviteter som äger rum under denna period, inklusive campus och stadsresor, samt välkomna evenemang där du kan träffa andra internationella studenter.

[-]

MA in Multimedia Journalism

GCU - Glasgow School for Business and Society
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Glasgow

[+]

Det sista elementet i programmet är projektet, vilket ger dig möjlighet att producera en betydande del publicerad / publicerbar / broadcast standard journalistiskt arbete.

Bedömningsmetoder

Varje modul bedöms separat: t.ex. kontinuerlig kursarbete; tentor eller tester (stenografi och nyhetsdagar - som i praktiken är en grupptest som håller en hel dag); och några genom en kombination av kurs och NCTJ-undersökningar (lag, regering).

20 x Marantz PMD661 minneskort reporter-inspelare.

[-]