Masterprogram i humaniora i Swansea Storbritannien

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Swansea Storbritannien 2018

Master

Den magisterexamen är främst för studenter som vill förbättra sin allmänna matematikutbildning eller att undervisa.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Swansea är en kuststad i Wales. Tre lärosäten finns där, även en av dem som tilldelas för Storbritanniens bästa elev erfarenhet. Det är en av viktiga industriella revolutionen centra.

Se alla masterexamina i humaniora i Swansea i Storbritannien 2018

Läs Mer

MA I Internationella Relationer

Swansea University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år September 2018 Storbritannien Swansea + 1 fler

MA i internationella relationer syftar till att öppna ditt sinne och utöka dina färdigheter. [+]

MA i internationella relationer syftar till att öppna ditt sinne och utöka dina färdigheter.

Nyckelfunktioner

Denna MA erbjuder avancerad forskning i internationella relationer, vilket ger studenterna en detaljerad förståelse för det internationella systemet, nyckelfrågor, de avgörande aktörerna och alternativa sätt att analysera och tolka ämnet.

Med en uppskattning av den globala dynamiken på jobbet har du möjlighet att specialisera dig för att undersöka ett specifikt område i världen: Asien-Stillahavsområdet.

College of Arts and Humanities har ett Graduate Center. Graduate Center främjar och stöder enskild och samarbetsforskning av internationell excellens och erbjuder en livlig och stödjande miljö för studenter som bedriver forskarutbildning och lärde sig masterstudier. Centret ger forskarutbildning för att förbättra akademisk och professionell utveckling och underlättar deltagande i seminarier, workshops och internationella konferenser.... [-]


MA I översättning Och Tolkning

Swansea University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år September 2018 Storbritannien Swansea + 1 fler

MA i översättning och tolkning (MATI) är en specialiserad variant med särskild tonvikt på tolkningsförmåga hos vår etablerade MA i Professional Translation. Det är ett integrerat program som syftar till att göra deltagare med bevisad excellens på främmande språk till framgångsrika och omsättbara professionella lingvister. [+]

MA i översättning och tolkning (MATI) är en specialiserad variant med särskild tonvikt på tolkningsförmåga hos vår etablerade MA i Professional Translation. Det är ett integrerat program som syftar till att göra deltagare med bevisad excellens på främmande språk till framgångsrika och omsättbara professionella lingvister.

Nyckelfunktioner

Kärnan i MATI ligger avancerat översättningsarbete på allmänna, administrativa och tekniska texttyper, tolkning (i en eller två av följande miljöer: kommuner, hälsa, polis och domstol) och utbildning i industristandard datorassisterad Översättningsverktyg (CAT). I del 1 av graden ingår också möjligheter att utveckla ytterligare specialkunskaper i tolkning, audiovisuell översättning, maskinöversättning (MT) och programvaruadressering, terminologihantering, videobildning eller digital publicering, medan eleverna i översättningsarbetserfarenheten bildar simulerade översättningsföretag, arbetar med lokala översättningsföretag, och gör reella provisioner till professionella standarder och tidsfrister.... [-]


MA I Kommunikation, Mediepraxis Och PR

Swansea University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år September 2018 Storbritannien Swansea + 1 fler

MA i kommunikation, mediepraxis och PR (Public Relations) är utformad för studenter som vill fokusera sin energi på den dynamiska världen av sociala medier, utveckla sin kreativa praxis och professionella skrivförmåga eller letar efter att arbeta i en entreprenörsmiljö. [+]

MA i kommunikation, mediepraxis och PR (Public Relations) är utformad för studenter som vill fokusera sin energi på den dynamiska världen av sociala medier, utveckla sin kreativa praxis och professionella skrivförmåga eller letar efter att arbeta i en entreprenörsmiljö.

Nyckelfunktioner

MA erbjuder syllabus-baserad övning i professionella, samtida mediekunskaper, undervisad av branschfolk med akademisk bakgrund. Programmet innehåller moduler i professionell skrivning / journalistik, visuell kommunikation och media design, video och dokumentärtillverkning och PR, branding och marknadsföring. Andra moduler i kommunikation, teori, film och historia är också tillgängliga.

... [-]