MASTERSTUDIES

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Perth Storbritannien 2021

En mästare 's examen är en akademisk examen beviljas personer som har genomgått studie som visar ett mästerskap eller högre ordning överblick av ett specifikt ämnesområde eller område av yrkesverksamhet.

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Se alla masterexamina i humaniora i Perth i Storbritannien 2021

sökresultat funna Filter

MA i konst och social praxis

University of the Highlands and Islands
MA
Sep 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
15&nbsp;-&nbsp;72 månader
Engelska
Internet

Är du engagerad i en karriär inom en konstutövning som kreativt engagerar dig i ditt samhälle? I så fall är MA Art and Social Practice * perfekt.

Läs mer

MA i kreativitet, ledarskap och företagande

University of the Highlands and Islands
MA
Sep 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
15&nbsp;-&nbsp;72 månader
01 Jun 2021
Engelska
Internet

Kursen riktar sig specifikt till kreativa utövare, projektprojektledare och innovatörer som vill utveckla ledarskap och företagskunskaper inom konst- och kulturindustrin i syf ...

Läs mer