MASTERSTUDIES

Jämför 4 MA-program i Strategisk ledning

Om du vill lyckas i din karriär, då en avancerad examen som en Master of Arts (MA) är ett utmärkt alternativ för dig. Det kan hjälpa dig att få specialistkompetens som behövs i arbetslivet. Det finns många olika program som finns för dagens studenter.

Vad är en Master i Strategic Management? Detta är en avancerad grad program som utbildar studenter att bli framtida ledare för företagen. Under programmet kommer du att lära dig att hantera företag och fatta svåra beslut som krävs på ledningsnivå. En stor del av tiden kan du studera på nätet, så att du inte behöver ta tid för arbetet. Detta är mer flexibelt för många människor som är upptagna flytta upp företagens stege. I ungefär två år, kan du tjäna denna grad och har den kompetens som behövs för att flytta upp i ditt område.

Det finns flera fördelar med att studera för att få en Master i Strategic Management.De flesta människor gillar den flexibilitet som erbjuds av programmen. Eftersom det finns online klasser tillgängliga, kan du studera när det passar. Dessutom är till stor hjälp för att förbereda studenter som är intresserade av att arbeta i ledande befattningar denna typ av program.

Beroende på var du väljer att gå till skolan, kostnaden för programmet varierar. Om du behöver detaljerna om priset, bör du kontakta skolan du är intresserad av att delta.

När du examen med denna avancerade examen, kommer du att vara kvalificerad att arbeta i övre chefspositioner. Eftersom de flesta människor arbetar och går i skolan, de brukar gå upp i sina nuvarande bolag. Vanligtvis de avancera i karriären och arbeta i ledande befattningar.

 

Om du vill föra en MA, bör du bläddra de olika program som finns tillgängliga för att bestämma vilka alternativ som bäst passar dina behov. Sedan kan du ansöka. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

4 Resultat i Strategisk ledning Filter

Master of Arts in Strategic Design

Design Akademie Berlin
MA
Apr. 2021
<
Heltid
<
4 terminer
Engelska
Campusstudier

Vårt masterprogram Strategisk design fokuserar på den systematiska studien av förhållanden och interaktioner mellan idéer, människor, varumärken och rymden, och bygger en samm ...

Läs mer

Master i management (MA)

IUBH University of Applied Sciences – Online
MA
<
Heltid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;48 månader
Engelska
Internet

Oavsett ditt specialistområde kan en magisterexamen i ledning ta dina karriärmöjligheter till nästa nivå. Ledningskunskaper är mycket eftertraktade av företag världen över - o ...

Läs mer

Master of Arts i strategiska intelligensstudier

The Institute Of World Politics (IWP)
MA
Sep 2021
Engelska

Denna examen är avsedd för studenter som söker karriär inom intelligens- eller kontraintelligensområdet, samt yrkesverksamma vars byråer eller kundkrets har ansvar för förvärv ...

Läs mer

Strategisk Human Resource Management (MSc)

College of Management "Edukacja"
MA
Okt 2021
Polska
Campusstudier

Hur hanterar jag mänskliga resurser strategiskt i ett företag, företag eller företag i enlighet med organisationens planer? Svaret på denna fråga får du vid specialiseringen a ...

Läs mer