Filter
Filosofie magister
Afrika Studietyp: Alla Takt: Alla

Se alla MA-program i Studier i administration Afrika 2019

Masters, allmänt känd som Ma, är forskarutbildning som varar minst ett år och ibland två år, är de lärde grader normalt inte behöver någon faktisk forskning. MA är det vanligaste namnet för en magisterexamen och används ofta.

I den akademiska världen är studier inom administration menade som en förberedelse på jobb i näringslivet. Studenter förväntas lära sig grunderna inom företagsledning, interpersonella färdigheter och hur man arbetar i grupp.

Afrika är en kontinent med 53 självständiga länder och en rik blandning av infödda folk, kulturer, ekonomier och historia. Afrika är den näst största kontinenten i världen.

Se alla masterstudier i Studier i administration Afrika 2019

Läs mer Läs mindre
Other options within this field of study:

1 Results in Studier i administration, Afrika

Other options within this field of study:
Mahatma Gandhi University Rwanda

I syfte att erbjuda magisterexamen i offentlig förvaltning till studenter är att ge kunskap till eleverna på naturen och förhållandet mellan stat, samhälle och administra ... [+]

Programöversikt Programkod: 717 LÄNGD: Min. Längd 2 år, Max. Varaktighet 4 år Behörighet: Graduation i någon ström eller motsvarande Mål

I syfte att erbjuda magisterexamen i offentlig förvaltning till studenter är att ge kunskap till eleverna på naturen och förhållandet mellan stat, samhälle och administration. Det kommer att utveckla konceptuella fakulteter eleven på olika administrativa teorier, postulat, modeller, process, metoder, instrument, tekniker, tankar, etc. Framgångsrikt slutförande av denna kurs förbereder studenten för forskar utbildningsprogram också.

Innehåll Programme

År 1

cours kod Ämnen Poäng MAPA11 allmän administrati... [-]
Rwanda Kigali
February 2019
Heltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska