Filter
Filosofie magister
Kanada Studietyp: Alla Takt: Alla

Se alla MA-program i Studier i ekonomi i Kanada 2019

Program med titeln "Master of Arts " traditionellt består av humaniora ämnen som filosofi, historia, eller litteratur. Masters of Arts är forskarutbildning som kan vidtas efter en intjänad examen i en grundexamen program (kandidatexamen). Masters of Arts-program har titeln "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Ekonomi och administration är ett ämne som fokuserar på både makro- och mikroekonomi. Ekonomer inom detta område utbildas för att förstå både hur enskilda åtgärder och stora trender påverkar ekonomin. Många är specialiserade på särskilda ämnesområden såsom socialpolitik, företagsekonomi och konsumentbeteende.  

Om du funderar på någon högre utbildning som kommer att påverka ditt liv positivt samtidigt ge dig praktiska kunskaper och färdigheter, då Kanada 's utbildningssystem är vad du behöver. Resor till Kanada för din utbildning kommer att göra dig uppskatta kreativitet och innovation av föreläsarna i dessa högre utbildningsanstalter.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Studier i ekonomi i Kanada 2019

Läs mer Läs mindre
Andra programmöjligheter {i land}

2 Results in Studier i ekonomi, Kanada

University of Lethbridge

Avdelningen erbjuder ett magisterprogram som leder till en MA med en majoritet i ekonomi. Detta program förbereder eleverna för positioner inom både den privata och offen ... [+]

Handla om

Avdelningen erbjuder ett magisterprogram som leder till en MA med en majoritet i ekonomi. Detta program förbereder eleverna för positioner inom både den privata och offentliga sektorn och för vidare akademisk utbildning. Programmet fylls vanligtvis i 24 månader eller mindre och innehåller rigorös utbildning inom mikroekonomisk teori, makroekonomisk teori och ekonometri samt valbara kurser inom ett antal tillämpade områden. Programmet är begränsat till ett litet antal studenter för att förbättra skolastiket genom nära fakultetsinteraktion.

Vårt utbildningsprogram är normalt tillgängligt endast på heltid och är utformat för att bli färdigställt om 24 månader eller mindre. Överväganden kan ges till deltidsstuderande under särskilda omständigheter.... [-]

Kanada Lethbridge
September 2019
Heltid
24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Windsor, Graduate

University of Windsor erbjuder ett ettårigt MA-program inom ekonomi, avsedd för studenter med en hedersgrad i ekonomi och ett tvåårigt MA-program i ekonomi för studenter ... [+]

University of Windsor erbjuder ett ettårigt MA-program inom ekonomi, avsedd för studenter med en hedersgrad i ekonomi och ett tvåårigt MA-program i ekonomi för studenter med allmän examen i ekonomi eller för studenter med en examen i en annan disciplin och viss kvantitativ träning.

MA-programmet i ekonomi erbjuder en rigorös utbildning som förbereder eleverna för doktorsexamen. program och arbetar inom de icke-akademiska sektorerna. Små klassstorlekar ger eleverna möjlighet att arbeta nära, in och ut ur klassrummet, med fakultetsmedlemmar.

Du kan hitta akademiker från vårt MA-program i Ph.D. program på Rice University, University of Texas, Louisiana State University, University of Alberta, University of Western Ontario, Carleton University, University of Ottawa, Guelph University, McMaster University och University of Manitoba, bland andra.... [-]

Kanada Windsor
September 2019
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska