MA-program i Studier i ekonomi i Kazakstan

Se alla MA-program i Studier i ekonomi i Kazakstan 2018

Studier i ekonomi

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. En mästare 's grad förbereder eleverna för att leda eller hantera. En mästare 's examen förbereder också en person för en rad sysselsättningar genom fördjupning av ett område.

De som har studerat ekonomi och administration förstår både den större ekonomiska bilden och mindre, individualiserade trender. Det är ett tvärvetenskapligt område där ekonomer utbildas för att överväga och analysera många komponenter inom både den offentliga och privata sektorn och ta fram rekommendationer baserade på nuvarande och potentiella förhållanden.  

Kazakstan är ett land i Centralasien. Det är den största landlocked land. Utbildningssystemet är allmän och obligatorisk. Den är indelad i tre faser, nämligen primära (formulären 1-4), grundläggande generella (formulär 5-9), och högre utbildning (formulär 10 - 11 eller 12).

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Studier i ekonomi i Kazakstan 2018

Läs Mer

Master Of Economics

KIMEP University
Campusstudier Heltid 18 månader September 2018 Kazakstan Almaty

Vårt studieprogram är unikt och innehåller kurser som är oöverträffade i den nationella akademiska praktiken. Programmet består av teoretiska och tillämpade ämnen inom ekonomi, finans och statistik. Studenterna får fördjupad kunskap i ekonomisk och finansiell analys, intern och extern revision och ekonomisk förvaltning. [+]

Om MAE

Master of Arts in Economics-programmet erbjuder modern kunskap inom följande områden:

Effektiv hantering av investeringsprojekt inom offentlig och privat sektor;Uppnå maximala intäkter till minimikostnader för organisationerOptimal fördelning av organisatoriska resurser;Analys och utvärdering av organisationens finansiella tillståndPlanering av ekonomisk utveckling för organisationer;Utveckling av ekonomiska och finansiella planer;Utveckling av strategi för organisationer.

Vårt studieprogram är unikt och innehåller kurser som är oöverträffade i den nationella akademiska praktiken. Programmet består av teoretiska och tillämpade ämnen inom ekonomi, finans och statistik. Studenterna får fördjupad kunskap i ekonomisk och finansiell analys, intern och extern revision och ekonomisk förvaltning.... [-]