Masterexamen i humaniora (MA) i Studier i ekonomi i Almaty i Kazakstan

Se alla MA-program i Studier i ekonomi i Almaty i Kazakstan 2018

Studier i ekonomi

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. En mästare 's grad förbereder eleverna för att leda eller hantera. En mästare 's examen förbereder också en person för en rad sysselsättningar genom fördjupning av ett område.

Ekonomi och administration är en sammanslagning av många olika discipliner. Yrkesverksamma utbildas i företagsekonomi, makro- och mikroekonomi, finans, socialpolitik och andra ämnen för att hjälpa dem att analysera och förstå den nationella eller globala ekonomiska bilden.

Kazakstan är ett land i Centralasien. Det är den största landlocked land. Utbildningssystemet är allmän och obligatorisk. Den är indelad i tre faser, nämligen primära (formulären 1-4), grundläggande generella (formulär 5-9), och högre utbildning (formulär 10 - 11 eller 12).

Den största staden i Kazakstan, är Almaty känd för sina goda internationella universiteten och deras tillhörigheter med amerikanskt universitet såsom Kazakstan-American University. Alla de som inte har råd att gå till dyra internationella universitet kan studera i Almaty.

Be om information Masterprogram i humaniora i Studier i ekonomi i Almaty i Kazakstan 2018

Läs Mer

Master Of Arts (MA) I Nationalekonomi

KIMEP University
Campusstudier Heltid 3 terminer September 2018 Kazakstan Almaty

Den Master of Arts i ekonomi programmet ger en förstklassig västra utbildning. Du kommer att utveckla: En förståelse för en fri marknadsekonomi; Starka analytiska resonemang färdigheter; [+]

Master of Arts (MA) i nationalekonomi

Den Master of Arts i ekonomi programmet ger en förstklassig västra utbildning. Du kommer att utveckla:

En förståelse av en fri marknadsekonomi; Starka analytiska resonemang färdigheter; Effektiv problemlösning färdigheter; Kunskap om de viktigaste ekonomiska frågorna i Kazakstan och Centralasien; En förmåga att genomföra oberoende forskning.

MA i nationalekonomi vid KIMEP är en 3-termin, 36-kredit program som ger studenterna en djup förståelse för de globala och inhemska ekonomin, bank, finans, internationell handel och andra viktiga områden.

Studenter utan tidigare bakgrund inom ekonomi tar ungefär två förutsättning kurser. Programmet består av en uppsättning obligatoriska kurser - grundläggande kurser, valbara kurser, praktik och en magisteruppsats. Under noggrann övervakning av en professor, alla MA studenter skriva ett betydande, högkvalitativ två terminer avhandling om en ekonomisk fråga som de själva väljer.... [-]