Masterexamen i humaniora (MA) i Studier i ekonomi i Yorkshire and the Humber i Storbritannien

Se alla MA-program i Studier i ekonomi i Yorkshire and the Humber i Storbritannien 2018

Studier i ekonomi

Masters grader är mer mångsidig än forskarstuderande kvalifikationer och har ett brett utbud av professionella och akademiska program. Enligt US Department of Education, tre typer av masterprogram finns forskning, professionell, och terminal. De mest populära magisterexamen typer är Master of Arts (MA) och Master of Science (MS) i en blandning av ämnesområden.

De som har studerat ekonomi och administration förstår både den större ekonomiska bilden och mindre, individualiserade trender. Det är ett tvärvetenskapligt område där ekonomer utbildas för att överväga och analysera många komponenter inom både den offentliga och privata sektorn och ta fram rekommendationer baserade på nuvarande och potentiella förhållanden.  

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Be om information Masterprogram i humaniora i Studier i ekonomi i Yorkshire and the Humber i Storbritannien 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för MA Studier i ekonomi Storbritannien Yorkshire and the Humber. Testa vår kategori Magisterexamen Studier i ekonomi istället.

Sök efter liknande program här