Masterexamen i humaniora (MA) i Studier i ekonomi i Yorkshire and the Humber i Storbritannien

Se alla MA-program i Studier i ekonomi i Yorkshire and the Humber i Storbritannien 2018

Studier i ekonomi

Masters grader är mer mångsidig än forskarstuderande kvalifikationer och har ett brett utbud av professionella och akademiska program. Enligt US Department of Education, tre typer av masterprogram finns forskning, professionell, och terminal. De mest populära magisterexamen typer är Master of Arts (MA) och Master of Science (MS) i en blandning av ämnesområden.

De som har studerat ekonomi och administration förstår både den större ekonomiska bilden och mindre, individualiserade trender. Det är ett tvärvetenskapligt område där ekonomer utbildas för att överväga och analysera många komponenter inom både den offentliga och privata sektorn och ta fram rekommendationer baserade på nuvarande och potentiella förhållanden.  

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Be om information Masterprogram i humaniora i Studier i ekonomi i Yorkshire and the Humber i Storbritannien 2018

Läs Mer

MA Internationell Politisk Ekonomi

Leeds Beckett University
Campusstudier Heltid Deltid 24 - 48 månader September 2018 Storbritannien Leeds + 1 fler

Förstå och ha ett ord med i de utmaningar som globaliseringen ställer oss. Från en hållbar ekonomisk tillväxt för att utrota fattigdomen, kommer du att identifiera globaliseringens inverkan på världen omkring oss. [+]

Få en omfattande förståelse av effekterna av globaliseringen och de utmaningar som arbetet med djupare presenter ekonomisk integration.

Du kommer att analysera olika frågor såsom föränderliga natur internationell konkurrens, handel, migration och global styrning. Du kommer att utöka dina kunskaper om moderna politiska ekonomin och utforska den globala konsumtionen som tillväxtmotor. Du kommer att diskutera finanskrisen 2008, diskuterar hur det började, definitionen av krisen och hur världen reagerade.

Du kommer att få en förståelse för hur internationell politisk ekonomi skiljer sig från ekonomi. Samt att mäta den ekonomiska tillväxten, kommer du också förstå dess fördelning av kostnader och fördelar, tillsammans med dess sociala, politiska och miljömässiga konsekvenser.... [-]