Masterexamen i humaniora (MA) i Studier i juridik i Yorkshire and the Humber i Storbritannien

Se alla MA-program i Studier i juridik i Yorkshire and the Humber i Storbritannien 2018

Studier i juridik

Program med titeln "Master of Arts " traditionellt består av humaniora ämnen som filosofi, historia, eller litteratur. Masters of Arts är forskarutbildning som kan vidtas efter en intjänad examen i en grundexamen program (kandidatexamen). Masters of Arts-program har titeln "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Området "lagar och förordningar" styr olika aspekter av livet. De som ger sig in i studier på detta område fördjupar sig vanligtvis i något de är särskilt intresserade av, såsom reglerande teori och immaterialrätt.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Be om information Masterprogram i humaniora i Studier i juridik i Yorkshire and the Humber i Storbritannien 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för MA Studier i juridik Storbritannien Yorkshire and the Humber.  Testa vår kategori MSc Studier i juridik istället.

Sök efter liknande program här