Masterexamen i humaniora (MA) i Studier i management i East of England i Storbritannien

Se alla MA-program i Studier i management i East of England i Storbritannien 2018

Studier i management

En masterexamen i humaniora eller en MA är en examen som man vanligen tar efter att ha slutfört ett studieprogram inom konst, humaniora, samhällsvetenskap eller liknande ämnen. Dessa program brukar ta ett till två år.

På ett program i management lär studenterna sig viktiga affärsfärdigheter såsom kommunikation, självreflektion, planering och teambuilding. Många program fokuserar också på etik och kulturella skillnader på arbetsplatsen. Dessa teman hjälper ofta studenterna att förbereda sig på nybörjarjobb inom ledningen i diverse organisationer efter sina studier.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Be om information Masterprogram i humaniora i Studier i management i East of England i Storbritannien 2018

Läs Mer

Ma Gäller Allmän Ordning - Barn Och Ungdomars Tjänster

University of Bedfordshire
Campusstudier Deltid 2 år August 2018 Storbritannien Luton Aylesbury + 1 fler

Den magisterexamen i tillämpad offentlig politik: Barn och ungdomars Services är en 1 år på deltid utmärkelse utvecklats gemensamt av Vauxhall Centre [+]

Ma Tillämpad Public Policy - Barn och ungdomars tjänster

&nbsp

Den magisterexamen i tillämpad offentlig politik: Barn och ungdomars Services är en 1 år på deltid utmärkelse utvecklats gemensamt av Vauxhall Centrum för studier av brott, utsatta ungdomar Research Unit och The Child and Family Research Centre och socialt arbete, Professionell praxis och lagstiftning Research Unit vid University of Bedfordshire, ligger inom Institutet för tillämpad social forskning (IASR). Det blir den första icke professionella M nivå priset på avdelningen. Det är en högst aktuell utmärkelse är anpassade till kraven från regeringar 2020 Barn och ungas arbetskraft strategin. Kursen syftar till att ge fördjupade karriärmöjligheter förbättring för ledande utövare och ledare inom barn-och ungdomars tjänster samt för akademiker som söker anställning inom dessa områden. Kursen kommer att bygga på den unika expertis som finns inom Institutet för tillämpad social forskning och fakulteten mer allmänt.Varje enhet skulle undervisas av nationellt och internationellt erkända experter, som bedriver framkant, praxis och politik forskning och stipendium. För närvarande finns ingen annan M nivån program av detta slag som erbjuds.... [-]