Masterexamen i humaniora (MA) i Studier i management i Yorkshire and the Humber i Storbritannien

Se alla MA-program i Studier i management i Yorkshire and the Humber i Storbritannien 2018

Studier i management

Program med titeln "Master of Arts " traditionellt består av humaniora ämnen som filosofi, historia, eller litteratur. Masters of Arts är forskarutbildning som kan vidtas efter en intjänad examen i en grundexamen program (kandidatexamen). Masters of Arts-program har titeln "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

På ett program i management lär studenterna sig viktiga affärsfärdigheter såsom kommunikation, självreflektion, planering och teambuilding. Många program fokuserar också på etik och kulturella skillnader på arbetsplatsen. Dessa teman hjälper ofta studenterna att förbereda sig på nybörjarjobb inom ledningen i diverse organisationer efter sina studier.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Be om information Masterprogram i humaniora i Studier i management i Yorkshire and the Humber i Storbritannien 2018

Läs Mer

MA International Educational Förvaltning

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law
Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Storbritannien Leeds

Kursen ger en fördjupad förståelse för utbildningsadministration och ledarskap teori och praktik ur ett internationellt jämförande perspektiv. [+]

MA International pedagogisk ledning

Denna specialist Programmet är lämpligt för erfarna pedagoger, bland annat lärare, skolledare, lärare, guvernörer, departementstjänstemän, administratörer, skolinspektörer, och studenter av utveckling, eller tjänstemän från internationella sammanhang med nuvarande eller blivande, förvaltningsansvaret i skolan, ytterligare eller högre utbildning.

Om du arbetar i ledande pedagogiska ledarroll, eller strävar efter att ett sådant läge kommer MA International Educational Hantering hjälper dig att ta itu med de frågor som är centrala för förvaltning och ledning av skolor, högskolor och institutioner för högre utbildning i nationella politiska sammanhang.... [-]