Masterexamen i humaniora (MA) i Studier i management i Vermont i USA

Se alla MA-program i Studier i management i Vermont i USA 2018

Studier i management

Masters grader är mer mångsidig än forskarstuderande kvalifikationer och har ett brett utbud av professionella och akademiska program. Enligt US Department of Education, tre typer av masterprogram finns forskning, professionell, och terminal. De mest populära magisterexamen typer är Master of Arts (MA) och Master of Science (MS) i en blandning av ämnesområden.

Studenter som vill att arbeta i en chefsposition kan vara intresserade av att ta en examen i management. Dessa program, som fokuserar på ämnen som marknadsföring, finans eller affärer, ger studenterna den nödvändiga erfarenhet de behöver för att arbeta i en ledande roll inom olika företag.

USA är fortfarande världens mest populära destinationen för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder även ett brett utbud av spännande studie platser. State University är delvis subventioneras av statliga myndigheter, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Vermont är en av de minsta stater i unionen trots att det är känt för sin robusta individualism. Staten är hem för många universitet som ger eleverna möjlighet att nästan varje större och karriär tänkbara.

Be om information Masterprogram i humaniora i Studier i management i Vermont i USA 2018

Läs Mer

Ma I Hållbar Utveckling: Internationell Politik Och Förvaltning

SIT Graduate Institute
Online och Campus-kombinerat Heltid 1 - 2 år September 2018 Amerikas förenta stater Washington DC Brattleboro + 1 fler

SIT: s ett år MA för professionella utveckling integrerar unikt teori och praktik med tonvikt på lokalt ledarskap, gemenskap ägande, och globalt samarbete. [+]

MA i hållbar utveckling: International Policy and Management (Washington, DC) • Ett års format. DC-programmet innebär en intensiv, heltid struktur uppdelad i tre terminer: kurser september-december, heltid praktik Jan-april, och kurser, forskning och skrivande maj-augusti. Studenter examen med en MA på bara 12 månader. • Fyra månaders fält praktik. Eleverna tillbringar fyra månader tillämpa sitt lärande till ett relevant projekt med en utvecklingsorganisation. Studenter ansöker om deras top-val placeringar från en förutbestämd lista, placeringar är oftast gjorda utifrån ett antal faktorer, bland annat erfarenhet, intresse och behov av praktik organisationen. • DC-baserade studenter kan dra nytta av närheten till World Learning internationella utvecklingsfond och utbytesprogram och andra ledande utvecklingsorganisationer baserade i DC. Den strategiska internationell miljö i Washington, DC erbjuder en spännande lärmiljö för ettåriga programmet. Antagning krav • amerikanska kandidatexamen eller motsvarande, helst inom samhällsvetenskap eller ett yrkesområde som rör samhälle och / eller internationell utveckling • Interkulturell och yrkeserfarenhet, helst inom gemenskapen och / eller internationell utveckling, med fokus på de behov och rättigheter för fattiga och marginaliserade befolkningsgrupper (i något land, inklusive USA). • Dokumenterad förmåga att använda erfarenhet som en källa till lärande • Stark skrift och andra kommunikationsförmåga i engelska Även om det inte är ett examenskrav, kommer eleverna att uppmuntras att lära sig ett andra språk eller göra ytterligare språkstudier och projekt under eller efter programmet . Sökande vars första språket inte är engelska och som inte deltog en grundutbildning institution där undervisningsspråket var engelska måste ta antingen TOEFL (Test av engelska som främmande... [-]


Master Of Arts I Interkulturell Service, Ledarskap Och Management

SIT Graduate Institute
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Amerikas förenta stater Brattleboro Washington DC + 2 fler

Master of Arts i interkulturell service, Ledarskap och Management (egendesignade) [+]

Master of Arts i interkulturell service, Ledarskap och Management (egendesignade)

Designa din egen tvärvetenskapligt program examen för att passa din karriär mål

SIT: s flexibla, egendesignade magisterexamen programmet tillåter eleverna att få exponering mot flera olika utbildningsprogram fält eller få riktad yrkesutbildning.

I nära samråd med lärare rådgivare, eleverna designa sin läroplan genom att utnyttja den mängd resurser och alternativ kurs som erbjuds varje termin från SIT Graduate Institute, inklusive kurser som erbjuds via följande utbildningsprogram:

• Konflikt Transformation

• Internationell Utbildning

• Hållbar utveckling ... [-]