MASTERSTUDIES

Jämför MA-program i Studier i social hållbarhet

Att förvärva en Master of Arts är ett ambitiöst mål att studenter med all bakgrund strävar efter att uppnå. Det erkänner legitimationen för en lång karriär av akademiskt arbete och certifierar expertis inom ett kvalificerat ämnesområde. En MA kan leda till en ny karriärväg eller skapa möjligheter i ett befintligt fält.

Vad är en MA i Social Sustainability Studies? En sådan grad ger studenterna behärskning av ämnen relaterade till klimatförändringar, urbanisering och hållbarhetsagendan. Studenter läser också vanligtvis begrepp relaterade till globaliserande städer och Global North and South. Det finns ett brett utbud av kurser för studenter att välja mellan, och dessa MA-examen erbjuder i allmänhet specialiseringar i stadsplanering, hållbara platser och jämförande bostäder, alla med fältstudiebesök.

Personer som slutför programmet ges ofta möjlighet att hämta nya färdigheter som offentliga tal, karriärledning och frivilligorganisation. Alla dessa attribut kan hjälpa kandidater i vardagen och avancerade grader möjliggör snabb utveckling inom både offentliga och privata sektorer.

Den totala summan av fördjupning av en magisterexamen inom detta område kan variera kraftigt beroende på institutionen för högre utbildning. Det är viktigt att studenterna undersöker vilket program som är rätt för dem innan de spenderar pengar på en viss nivå.

Kandidater som kompletterar programmet kan hamna i en mängd olika yrken, inklusive stads- och stadschefer, infrastrukturförvaltare, stads- och regionalplanerare och stadspolitiska analytiker. Det här är karriärer där hållbarhet ligger framför den kollektiva tankegången. Till exempel måste stads- och regionalplanerare överväga effekterna av stigande havsnivåer på utvecklingen i kustområdena.

MAs inom hållbarhetsområdet finns på ett antal akademiska institutioner runt om i världen. Det är möjligt att ta online klasser om studenterna bor i områden som är långt borta och inte har tillgång till vanliga utbildningsanstalter. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

1 Resultat i Studier i social hållbarhet Filter

MA i språk & social rättvisa

York St John University
MA
Sep 2020
<
Heltid
<
Deltid
30 Jun 2020
Engelska
Campusstudier

Om du är intresserad av hur språket vi använder kan påverka välstånd, möjligheter och privilegier i samhället är detta kursen för dig. På den här språket och social rättvisa M ...

Läs mer