close

Filter

Visa resultat

Jämför MA-program i Styling

En magisterexamen är en forskarutbildning som fördjupar elevernas kunskaper inom ett visst område av professionell studie. Ett MA-program kan varas från ett till tre år, beroende på karriärfältet och skolan. Vad är en MA i Styling? Denna grad introducerar studenterna till ett antal faktorer som är inblandade i att skapa och hantera ett modemärke. Studenterna kommer att studera de mån… Läs mer

En magisterexamen är en forskarutbildning som fördjupar elevernas kunskaper inom ett visst område av professionell studie. Ett MA-program kan varas från ett till tre år, beroende på karriärfältet och skolan.

Vad är en MA i Styling? Denna grad introducerar studenterna till ett antal faktorer som är inblandade i att skapa och hantera ett modemärke. Studenterna kommer att studera de många aspekterna av styling för att korrekt kunna kommunicera varumärkesvärden och estetik till modemarknaden. Medan varje program varierar kan exempel på kursens ämnen omfatta konstriktning och styling, trendsetting, fotografering, modebrandning och kommunikation, färgteori, modehistoria och Photoshop. Tillsammans med klasserna kommer studenterna att arbeta med showregissörer, designers och detaljister, och jobba med projekt som fotograferingar och skapa en blickbok.

En Master in Styling förbereder eleverna för olika mode möjligheter, och låter dem arbeta i många möjligheter internationellt. Studenterna förbättrar deras kreativitet och kritiska tänkande färdigheter medan de arbetar med framgångsrika yrkesverksamma, vilket hjälper dem att hitta ett jobb på ett konkurrenskraftigt område.

Det finns modeinstitutioner över hela världen som erbjuder MA-program i styling. Eftersom programmen varierar kommer kostnaderna att fluktuera en hel del också. När du har minskat dina bästa val, rekommenderas att du kontaktar varje skola direkt för att ta reda på vad du kan förvänta dig för undervisning och andra kostnader.

Att tjäna en MA i Styling-uppsatser examinerar för framgång i ett antal karriärroller. Jobbtitel kan vara konstdirektör, moderedaktör, stylist för en audiovisuell produktion, bildkonsult, modekommunikationskoordinator, visual merchandiser och fashion stylist. Arbetsgivare kan innehålla reklambyråer, modetidningar, tv och kändisar.

Det är snabbt och enkelt att hitta det perfekta stylingprogrammet. Utforska vår online databas för att hitta rätt skola. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Conde Nast College
london , Storbritannien

MA Fashion Styling är ett unikt branschfokuserat program som gör det möjligt för studenter att lära sig om modestyling, produktion och bildskapande. Med utgångspunkt i Condé N ... +

MA Fashion Styling är ett unikt branschfokuserat program som gör det möjligt för studenter att lära sig om modestyling, produktion och bildskapande. Med utgångspunkt i Condé Nasts kunskap och expertis delas kursleveransen mellan undervisat akademiskt innehåll, praktiska och tekniska workshops, oberoende forskning samt masterclasses från ledande branschpersonal för att utforska de kreativa, kommersiella och kritiska dimensionerna av styling i samband med tryck, digitala och erfarenhetsmässiga modemedier. -
MA
Heltid
Engelska
27 Sep 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här