Masterprogram i humaniora i Göteborg Sverige

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Göteborg Sverige 2018

Master

En mästare 's examen är en akademisk examen beviljas personer som har genomgått studie som visar ett mästerskap eller högre ordning överblick av ett specifikt ämnesområde eller område av yrkesverksamhet.

Sverige (Sverige) är den största av de nordiska länderna, med en befolkning på cirka 9,5 miljoner. Det gränsar Norge och Finland och är ansluten till Danmark via bron över Öresund (Öresundsbron). Sverige har en stark tradition av att vara ett öppet, men diskret land.

Göteborgs stad ligger på västkusten i Sverige. Det är den 2: a största staden i landet och har över 500.000 invånare. Göteborg har två universitet Chalmers tekniska högskola och Göteborgs universitet.

Se alla masterexamina i humaniora i Göteborg i Sverige 2018

Läs Mer

Master in Ancient and Medieval Philosophy and Classical Philology

University of Gothenburg: Faculty of Arts
Campusstudier Heltid September 2018 Sverige Göteborg

[+]

Följaktligen måste utövarna vara inte bara filosofiskt kompetenta utan också skickliga i användningen av historiska metoder.

Som framgår kräver den akademiska studien av antika och medeltida filosofi en uppsättning färdigheter som blir alltmer sällsynta även på global nivå. Forntida och medeltida filosofi och klassisk filologi, magisterprogrammet ger studenterna möjlighet att förvärva alla dessa färdigheter.

3) Källtexten studeras på originalspråken

Ansökan på programmet

Internationella studenter utan EU / EES-medborgarskap Ansökan till hösten 2018 kommer att öppnas mellan: 16 oktober 2017 och stängning den 15 januari 2018. Ansök på www.universityadmissions.se... [-]