MASTERSTUDIES

De mest populära masterprogrammen i humaniora i göteborg Sverige 2021

Program med titeln "Master of Arts " traditionellt består av humaniora ämnen som filosofi, historia, eller litteratur. Masters of Arts är forskarutbildning som kan vidtas efter en intjänad examen i en grundexamen program (kandidatexamen). Masters of Arts-program har titeln "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Sverige, officiellt Konungariket Sverige, är ett skandinaviskt land i norra Europa. Sverige gränsar Norge och Finland, och är ansluten till Danmark med en bro-tunnel över Öresund. Sverige är en utvecklad postindustriellt samhälle med en avancerad välfärdsstat. Levnadsstandarden och livslängd rankas bland de högsta i världen.

Göteborgs stad ligger på västkusten i Sverige. Det är den 2: a största staden i landet och har över 500.000 invånare. Göteborg har två universitet Chalmers tekniska högskola och Göteborgs universitet.

Se alla masterexamina i humaniora i göteborg i Sverige 2021

sökresultat funna Filter

Master i antika och medeltida filosofi och klassisk filologi

University of Gothenburg, Faculty of Humanities
MA
Sep 2021
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Filosofins historia är en historisk såväl som en filosofisk disciplin. Det är filosofiskt eftersom det söker upphov till samtida filosofiska debatter. Det är historiskt efters ...

Läs mer