Masterprogram i humaniora i Port Elizabeth Sydafrika

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Port Elizabeth Sydafrika 2018

Master

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. En mästare 's grad förbereder eleverna för att leda eller hantera. En mästare 's examen förbereder också en person för en rad sysselsättningar genom fördjupning av ett område.

Ett land som ligger på den södra spetsen av Afrika, Sydafrika, har en rik kultur som du aldrig kommer att få nog av medan touring eller studerar här. Språken inkluderar här Afrikaner och engelska samt holländska. Campus livet av den stora sydafrikanska universitet, University of Johannesburg eller något annat universitet skall sinne blåser. Du kommer att älska interagera med Bantus här och det tropiska klimatet i regionen.

Port Elizabeth City, även kallad The Bay är en av de stora städerna i Sydafrika. Staden har en historia som går tillbaka till 1820 som en viktig hamn under den brittiska bosättningen. Vista universitet, den största i södra Kap finns här.

Se alla masterexamina i humaniora i Port Elizabeth i Sydafrika 2018

Läs Mer

MPhil I Utvecklingsfinansiering (kurser)

Nelson Mandela Metropolitan University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 4  February 2018 Sydafrika Port Elizabeth + 1 fler

MPhil i Development Finance (Kurs) [+]

Detta program har godkänts i form av den nya examen Framework (HEQF).

BEHÖRIGHETSVILLKOR

En fyraårig kandidatexamen eller Honours examen i ekonomi, handel, redovisning, finansiering, eller andra finansrelaterade grader eller forskarutbildning examensbevis på NQF nivå 8, med en sammanlagd pass 60%. Inträdet är föremål för institutions urvalskriterier som fastställts av fakultetsledningen kommittén. Företräde kommer att ges till de kandidater med bevisad arbetslivserfarenhet inom finansavdelningar utvecklings bank- och icke-banker finansinstitut regeringsanknutna utvecklingsfinansavdelningar eller andra institutioner som kommuner och frivilligorganisationer.

RE-BEHÖRIGHETSVILLKOR ... [-]

Ma I Utvecklingsstudier (kurser)

Nelson Mandela Metropolitan University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år February 2018 Sydafrika Port Elizabeth + 1 fler

NMMU är det enda universitetet i Sydafrika erbjuder forskarutbildning utbildningsprogram i koncern Dynamics. Programmen är ackrediterade av SA styrelse rådgivare för icke-terapeutisk intervention, och har utvecklats för att göra det möjligt för de studerande att få en fördjupad förståelse av teorin om gruppdynamik, dess tillämpning, och specifik färdighetsträning i att hantera grupper / lag inom en stort utbud av utbildnings- och icke-utbildningsmiljöer. [+]

Inledning

En forskning avhandling om ett godkänt ämne.

NMMU är det enda universitetet i Sydafrika erbjuder forskarutbildning utbildningsprogram i koncern Dynamics. Programmen är ackrediterade av SA styrelse rådgivare för icke-terapeutisk intervention, och har utvecklats för att göra det möjligt för de studerande att få en fördjupad förståelse av teorin om gruppdynamik, dess tillämpning, och specifik färdighetsträning i att hantera grupper / lag inom en stort utbud av utbildnings- och icke-utbildningsmiljöer.

Forskningsområdena omfattar många av dagens viktigaste utmaningar. Dessa sträcker sig från globaliseringen, utveckling havs, mångfald och identitet, fattigdomsbekämpning, socialt kapital, människors säkerhet, fred och utveckling, motköp och industriell utveckling, hiv / aids och cross-cultural management.... [-]