Masterprogram i humaniora Sydamerika

Se de mest populära MA-programmen Sydamerika 2018

Master

Masters grader är mer mångsidig än forskarstuderande kvalifikationer och har ett brett utbud av professionella och akademiska program. Enligt US Department of Education, tre typer av masterprogram finns forskning, professionell, och terminal. De mest populära magisterexamen typer är Master of Arts (MA) och Master of Science (MS) i en blandning av ämnesområden.

Nationerna i Sydamerika ger en mäktig upplevelse rik med framstående arkitektur, stil matlagning, keramik, och dans. Med ett förflutet stöpt i folklore, studerar i Sydamerika kommer att tillåta dig att njuta av en kultur som har rått i evigheter.

Be om information Masterprogram i humaniora Sydamerika 2018

Läs Mer

Master Of Arts I Internationell Handel Och Politik

Georgetown University’s McDonough School of Business
Online och Campus-kombinerat Deltid 1 år January 2018 Amerikas förenta stater Washington DC Chile Santiago Tyskland Frankfurt am Main + 4 fler

[+]

Varje elev kompletterar också ett socialt handlingsprojekt som ger möjlighet att undersöka en verklig fråga och under ledning av en mentor och / eller partnerorganisation, skapa en handlingsplan för att ta itu med det.

Antagning

Kandidaten arbetar vanligtvis i affärer, regeringar, finansiella organisationer, multinationella företag eller icke-statliga organisationer.

[-]