close

Filter

Visa resultat

Jämför 2 MA-program i Teknisk design

En Master of Arts är en examen som erbjuder avancerade studier på ett valt område. Universitet över hela världen har program som ger eleverna en högre nivå av specialisering, förbättrar karriärerna och lägger grunden för vidareutbildning. Vad är en MA i Engineering Design? Studenter som bedriver denna examen förbereder sig på att utveckla nya produkter. Läroplanen ger en förstå… Läs mer

En Master of Arts är en examen som erbjuder avancerade studier på ett valt område. Universitet över hela världen har program som ger eleverna en högre nivå av specialisering, förbättrar karriärerna och lägger grunden för vidareutbildning.

Vad är en MA i Engineering Design? Studenter som bedriver denna examen förbereder sig på att utveckla nya produkter. Läroplanen ger en förståelse för marknaderna och ger färdigheter som krävs för att skapa varor som kommer att bli konkurrenskraftiga och framgångsrika. Kursen omfattar designhistoria, med tonvikt på de sociala, psykologiska och antropologiska förbindelserna. Marknadsföringskurser ger studier i konsumentbeteende, varumärkespositionering och andra relaterade begrepp. Studenterna kommer att förvärva kompetens inom tillämpning av tekniska verktyg för produktdesign. Många program inkluderar praktik för att översätta kunskaper och förmågor till arbetsplatsen.

Förmåner för att bedriva examen inkluderar möjligheter till karriärutveckling och förvärv av fördjupad kunskap om specifika produktområden. Studenter förvärvar analytiska och problemlösande tekniker som kan vara fördelaktiga i personliga liv samt professionella inställningar. Att slutföra projekt för MA-graden ger erfarenhet och stärker kompetenser som krävs för att framgångsrikt kunna möta arbets- och livsutmaningar.

Kostnaden för att genomföra en magisterexamen varierar mycket från skolan till skolan, beroende på plats och läroplan. Eleverna ska undersöka sina globala alternativ för att bestämma vilket program som bäst tillgodoser deras behov och mål.

Karriärmöjligheter är attraktiva för akademiker på grund av den höga specialiseringen som graden erbjuder. Studenter kan få kompetens som är specifik för områden som konstruktion, elektronik, industriell design, transport och fordonsindustrin. Framgångsrikt genomförande av programmet ger bevis på den kreativitet och förmåga som krävs för att hålla företagen konkurrenskraftiga på marknaden. Detta öppnar dörren för jobb i alla branscher som bygger på utveckling av nya produkter. Fördjupade studier förbereder också akademiker att arbeta inom marknadsföring eller att fungera som konsulter.

Engineering design erbjuder stora fördelar för yrkesutveckling och personlig tillväxt. Ta det första steget mot en mer givande karriär. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Umeå Institute of Design - Umeå University
Umeå, Sverige

MA i Transportation Design-programmet är unikt i sin omfattning av intresse, som handlar om hela transportdesignområdet i samarbete med industrin. Studenter är utbildade för a ... +

MA i Transportation Design-programmet är unikt i sin omfattning av intresse, som handlar om hela transportdesignområdet i samarbete med industrin. Studenter är utbildade för att ha en ... -
MA
Heltid
2 år
Engelska
Sep 2021
Campusstudier
 
Royal College of Art
london, Storbritannien

Skapa designledare med färdigheter att påverka.

Skapa designledare med färdigheter att påverka. -
MA
Heltid
15 månader
Engelska
Sep 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här