MASTERSTUDIES

Jämför 2 MA-program i Teknisk design

En Master of Arts är en examen som erbjuder avancerade studier på ett valt område. Universitet över hela världen har program som ger eleverna en högre nivå av specialisering, förbättrar karriärerna och lägger grunden för vidareutbildning.

Vad är en MA i Engineering Design? Studenter som bedriver denna examen förbereder sig på att utveckla nya produkter. Läroplanen ger en förståelse för marknaderna och ger färdigheter som krävs för att skapa varor som kommer att bli konkurrenskraftiga och framgångsrika. Kursen omfattar designhistoria, med tonvikt på de sociala, psykologiska och antropologiska förbindelserna. Marknadsföringskurser ger studier i konsumentbeteende, varumärkespositionering och andra relaterade begrepp. Studenterna kommer att förvärva kompetens inom tillämpning av tekniska verktyg för produktdesign. Många program inkluderar praktik för att översätta kunskaper och förmågor till arbetsplatsen.

Förmåner för att bedriva examen inkluderar möjligheter till karriärutveckling och förvärv av fördjupad kunskap om specifika produktområden. Studenter förvärvar analytiska och problemlösande tekniker som kan vara fördelaktiga i personliga liv samt professionella inställningar. Att slutföra projekt för MA-graden ger erfarenhet och stärker kompetenser som krävs för att framgångsrikt kunna möta arbets- och livsutmaningar.

Kostnaden för att genomföra en magisterexamen varierar mycket från skolan till skolan, beroende på plats och läroplan. Eleverna ska undersöka sina globala alternativ för att bestämma vilket program som bäst tillgodoser deras behov och mål.

Karriärmöjligheter är attraktiva för akademiker på grund av den höga specialiseringen som graden erbjuder. Studenter kan få kompetens som är specifik för områden som konstruktion, elektronik, industriell design, transport och fordonsindustrin. Framgångsrikt genomförande av programmet ger bevis på den kreativitet och förmåga som krävs för att hålla företagen konkurrenskraftiga på marknaden. Detta öppnar dörren för jobb i alla branscher som bygger på utveckling av nya produkter. Fördjupade studier förbereder också akademiker att arbeta inom marknadsföring eller att fungera som konsulter.

Engineering design erbjuder stora fördelar för yrkesutveckling och personlig tillväxt. Ta det första steget mot en mer givande karriär. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

2 Resultat i Teknisk design Filter

Ma i transportdesign

Umeå Institute of Design - Umeå University
MA
Sep 2021
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

MA i Transportation Design-programmet är unikt i sin omfattning av intresse, som handlar om hela transportdesignområdet i samarbete med industrin. Studenter är utbildade för a ...

Läs mer

MA Intelligent Mobility (Fordonsdesign)

Royal College of Art
MA
<
Heltid
<
15 månader
Engelska
Campusstudier

Skapa designledare med färdigheter att påverka.

Läs mer