Filter
Filosofie magister
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 2 MA-program i Teknologi

Efter att ha tjänat en grundutbildning väljer många studenter att tjäna en Master of Arts. En MA är en avancerad examen i ett specifikt ämne relaterat till samhällsvetenskapliga eller humanistiska fält, och det tar vanligtvis två år att slutföra.

Vad är en MA i teknik? Teknik är det breda och expansiva fältet som rör datavetenskap. Denna typ av examen innehåller vanligtvis koncentrationer eller specialvalider som en student kan välja mellan för att få en mer intensiv utbildning av ett visst ämne i teknik. Dessa specialiseringar kan omfatta mjukvaruutveckling, cybersäkerhet och underhåll av hårdvara.

Efter att ha tagit en examen i teknik, är det möjligt för studenter att få en mängd olika användbara färdigheter som många arbetsgivare är efter. Studenter kan öva analytiska färdigheter och lära sig kreativt lösa tekniska problem. Dessa studenter är också vanligtvis mycket organiserade och effektiva i sina personliga sysslor.

Den totala kostnaden för att tjäna en MA i teknik kan bero på olika variabler som typ av universitet och programmets längd. Många universitet erbjuder också arbetsstudier och stipendier för att kompensera kostnaden för att tjäna en examen.

Många elever med grundutbildning kan tävla om kvalitativa inträdesnivåer inom teknikområdet, men studenter med avancerad nivå som MA är vanligtvis mer kvalificerade för högre betalningsställen. Några potentiella jobbtitlar inkluderar nätverkschef, IT-chef, systemanalytiker och systemdirektör. Det finns många specialist- och ledarskapsställningar som en student kan bedriva, och det är också möjligt för studenter att använda en MA i teknik för att förbereda dem för andra relaterade karriärer i programmering, cybersäkerhet eller webbdesign.

Tusentals universitet runt om i världen erbjuder MA-program. Du kan till och med studera teknik hemifrån med online kurser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Teknologi

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

CCT-programmet uppmuntrar studenter med olika bakgrund och perspektiv att arbeta tillsammans för att identifiera möjligheter och utmaningar som nya teknologier ställer. ... [+]

Kommunikation, kultur och teknik är ett tvärvetenskapligt Master of Arts Program som fokuserar på utmaningar som ny teknik ställer inom en rad områden, inklusive forskning, regering, politik, konster, media, kommunikation, företag, hälsa och medicin.

Genom att skära över institutionella och disciplinära gränser utforskar eleverna färska lösningar på komplexa problem. CCTers är beredda att ta fram innovativt tänkande och flera konceptuella verktyg till ledarroll roller i ett ständigt växande informationssamhälle.

Vid CCT skär studenter över institutionella och disciplinära gränser för att undersöka hur vi använder media och teknik för att kommunicera ur sociala, ekonomiska, politiska och kulturella perspektiv. Fakulteten och studenterna tillämpar teori för att träna i verkliga miljöer, hålla sig i takt med ett snabbt växande informationssamhälle och engagera sig i digital innovation.... [-]

Amerikas förenta stater Washington
Augusti 2019
Heltid
Deltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

På George Washington University s Elliott School of International Affairs, erbjuder vi en Master of Arts i internationell vetenskap och teknologi som är en av de mest fra ... [+]

Vetenskapliga och tekniska framsteg är avgörande för internationell konkurrenskraft, förbättra livskvaliteten i världen, och nationell tillväxt. I dagens globala ekonomi, några områden politiska studier är mer avgörande för en värld av internationella frågor än för vetenskaps- och teknologipolitik. De flesta universitet placerar sina program vetenskap och teknik politiska inom skolor av allmän ordning eller teknik. På George Washington University s Elliott School of International Affairs, erbjuder vi en Master of Arts i internationell vetenskap och teknologi som är en av de mest framstående program i sitt slag i världen. Våra studenter får mer än bara ett klassrum utbildning i politisk analys, forskningsmetoder, och frågor inom vetenskap och teknik; De lär sig också om de globala konsekvenserna av politiken och sätta dem att öva i Washington, DC, vetenskap och teknik gemenskap.... [-]

Amerikas förenta stater Washington
September 2019
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska