Filter
Filosofie magister
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 2 MA-program i Teknologi

Efter att ha tjänat en grundutbildning väljer många studenter att tjäna en Master of Arts. En MA är en avancerad examen i ett specifikt ämne relaterat till samhällsvetenskapliga eller humanistiska fält, och det tar vanligtvis två år att slutföra.

Vad är en MA i teknik? Teknik är det breda och expansiva fältet som rör datavetenskap. Denna typ av examen innehåller vanligtvis koncentrationer eller specialvalider som en student kan välja mellan för att få en mer intensiv utbildning av ett visst ämne i teknik. Dessa specialiseringar kan omfatta mjukvaruutveckling, cybersäkerhet och underhåll av hårdvara.

Efter att ha tagit en examen i teknik, är det möjligt för studenter att få en mängd olika användbara färdigheter som många arbetsgivare är efter. Studenter kan öva analytiska färdigheter och lära sig kreativt lösa tekniska problem. Dessa studenter är också vanligtvis mycket organiserade och effektiva i sina personliga sysslor.

Den totala kostnaden för att tjäna en MA i teknik kan bero på olika variabler som typ av universitet och programmets längd. Många universitet erbjuder också arbetsstudier och stipendier för att kompensera kostnaden för att tjäna en examen.

Många elever med grundutbildning kan tävla om kvalitativa inträdesnivåer inom teknikområdet, men studenter med avancerad nivå som MA är vanligtvis mer kvalificerade för högre betalningsställen. Några potentiella jobbtitlar inkluderar nätverkschef, IT-chef, systemanalytiker och systemdirektör. Det finns många specialist- och ledarskapsställningar som en student kan bedriva, och det är också möjligt för studenter att använda en MA i teknik för att förbereda dem för andra relaterade karriärer i programmering, cybersäkerhet eller webbdesign.

Tusentals universitet runt om i världen erbjuder MA-program. Du kan till och med studera teknik hemifrån med online kurser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Teknologi

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

CCT-programmet uppmuntrar studenter med olika bakgrund och perspektiv att arbeta tillsammans för att identifiera möjligheter och utmaningar som nya teknologier ställer. ... [+]

Kommunikation, kultur och teknik är ett tvärvetenskapligt Master of Arts Program som fokuserar på utmaningar som ny teknik ställer inom en rad områden, inklusive forskning, regering, politik, konster, media, kommunikation, företag, hälsa och medicin.

Genom att skära över institutionella och disciplinära gränser utforskar eleverna färska lösningar på komplexa problem. CCTers är beredda att ta fram innovativt tänkande och flera konceptuella verktyg till ledarroll roller i ett ständigt växande informationssamhälle.

Vid CCT skär studenter över institutionella och disciplinära gränser för att undersöka hur vi använder media och teknik för att kommunicera ur sociala, ekonomiska, politiska och kulturella perspektiv. Fakulteten och studenterna tillämpar teori för att träna i verkliga miljöer, hålla sig i takt med ett snabbt växande informationssamhälle och engagera sig i digital innovation.... [-]

Amerikas förenta stater Washington
Augusti 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Utvecklingen inom informationsteknologi, rymdutforskning och genetisk modifiering samt framsteg inom materialvetenskap styrs och formas av institutioner som fastställer v ... [+]

Vetenskapliga och tekniska framsteg utgör plattformen för internationell konkurrenskraft, vilket driver huvuddelen av nationell tillväxt och förbättringar av livskvaliteten runt om i världen. I dagens globala miljö är innovation avgörande för att lösa samhällsproblem och ligga före tävlingen.

Utvecklingen inom informationsteknologi, rymdutforskning och genetisk modifiering samt framsteg inom materialvetenskap styrs och formas av institutioner som fastställer vetenskap och teknikpolitik. Detta program utrustar sina studenter att arbeta i framkant av politik som påverkar vetenskaps- och teknikarenan.

Vad du ska studera

Vår läroplan kombinerar obligatoriska och valbara kurser som ger professionell utbildning i innovation och ekonomisk tillväxt, teknikhantering, teknik och utveckling, rymdpolitik och nationell säkerhet.... [-]

Amerikas förenta stater Washington
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska