Masterprogram i humaniora i Chonburi Thailand

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Chonburi Thailand 2018

Master

En masterexamen i humaniora eller en MA är en examen som man vanligen tar efter att ha slutfört ett studieprogram inom konst, humaniora, samhällsvetenskap eller liknande ämnen. Dessa program brukar ta ett till två år.

Thailand (ประเทศไทย), officiellt Konungariket Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) är ett land i Sydostasien med kusterna på Andamansjön och Gulf of Thailand. Huvudstaden Bangkok är i början av många besökare 'resvägar, och samtidigt en modern stad, den har ett rikt kulturarv.

Chonburi staden är en av de centra för forskning, särskilt för de människor som kanske vill fortsätta sin utbildning för befälhavare och doktorsexamina grader. Denna stad har inte forskningsbaserad universitetet men det finns flera högre forskningscentrum.

Se alla masterexamina i humaniora i Chonburi i Thailand 2018

Läs Mer

Master Of Arts I Interaktionsdesign

Asian University Thailand
Campusstudier Heltid 1 - 2 år June 2018 Thailand Chonburi Bangkok + 1 fler

Interaction Design programmet kräver eleverna att utveckla sina hands-on kreativa och praktiska färdigheter samt de mer teoretiska aspekter av interaktionsdesign. [+]

Master of Arts i Interaktionsdesign

&nbsp

Med 3 val av studieplanen (riktar sig till studenter från olika bakgrunder), 3 poäng exit (förutsatt olika djup studien) och 3 längder naturligtvis (stödja elevernas arbetsflöden behov), är denna herre är utformad för att vara "användarvänligt" . Klasser allt från design teori och design forskning genom färdigheter workshops för att praktiskt CAL "hands-on"-projektet i centrum lärande.

&nbsp

Studenter får möjlighet att tillbringa minst ett år bedriver Interaction Design relaterade intressen på examensarbeten centrerad kring ämnen som kritisk diskurs, semiotisk analys, sociala berättelse, upplevelse Design, kommunikativa miljöer, genomgripande Networks, Språk Pattern, Media Kanalisering, postmänskliga Etik, Multi-sense förlovning, Digital Ontology, Materiella interaktioner och "glokal" mångfald.... [-]