Filter
Filosofie magister
Thailand Pattaya City Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära masterprogrammen i humaniora in Chonburi Thailand 2019

Masters, allmänt känd som Ma, är forskarutbildning som varar minst ett år och ibland två år, är de lärde grader normalt inte behöver någon faktisk forskning. MA är det vanligaste namnet för en magisterexamen och används ofta.

Thailand, officiellt Konungariket Thailand, tidigare känd som Siam, är ett land som ligger i centrum av Indokina halvön i Sydostasien. Thailand 's stränder och öar lockar miljontals besökare varje år från hela världen. Vem som helst med en fyraårig examen kan få anställning som engelsklärare i Thailand.

Chonburi staden är en av de centra för forskning, särskilt för de människor som kanske vill fortsätta sin utbildning för befälhavare och doktorsexamina grader. Denna stad har inte forskningsbaserad universitetet men det finns flera högre forskningscentrum.

Se alla masterexamina i humaniora in Chonburi i Thailand 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Asian University Thailand

Interaction Design programmet kräver eleverna att utveckla sina hands-on kreativa och praktiska färdigheter samt de mer teoretiska aspekter av interaktionsdesign. ... [+]

Master of Arts i Interaktionsdesign

&nbsp

Med 3 val av studieplanen (riktar sig till studenter från olika bakgrunder), 3 poäng exit (förutsatt olika djup studien) och 3 längder naturligtvis (stödja elevernas arbetsflöden behov), är denna herre är utformad för att vara "användarvänligt" . Klasser allt från design teori och design forskning genom färdigheter workshops för att praktiskt CAL "hands-on"-projektet i centrum lärande.

&nbsp

Studenter får möjlighet att tillbringa minst ett år bedriver Interaction Design relaterade intressen på examensarbeten centrerad kring ämnen som kritisk diskurs, semiotisk analys, sociala berättelse, upplevelse Design, kommunikativa miljöer, genomgripande Networks, Språk Pattern, Media Kanalisering, postmänskliga Etik, Multi-sense förlovning, Digital Ontology, Materiella interaktioner och "glokal" mångfald.... [-]

Thailand Pattaya City Bangkok
June 2019
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska