MASTERSTUDIES

Sök bland MA-program i Tillämpad lingvistik på distans i Siena Italien 2021

En masterexamen i humaniora eller en MA är en examen som man vanligen tar efter att ha slutfört ett studieprogram inom konst, humaniora, samhällsvetenskap eller liknande ämnen. Dessa program brukar ta ett till två år.

Området tillämpad lingvistik fokuserar på processerna för både inlärning och användning av språk. Flerspråkighet är ett av de underområden som ingår i den tillämpade lingvistiken. Både språklärare och översättare använder kunskap inom tillämpad lingvistik i sina karriärer.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

Be om information MA-program i Tillämpad lingvistik på distans i Siena i Italien 2021

1 Resultat i Tillämpad lingvistik, Siena, Distansutbildning Filter

Master i språk och sinne: lingvistik och kognitiva studier

University of Siena
MA
MA
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Masterprogrammet i ”Språk och sinne. Lingvistik och kognitiva studier ”formuleras i två läroplaner: Lingvistik och kognition; Filosofi och kognition. Programmet fokuserar, i b ...

Läs mer