close

Filter

Visa resultat

Jämför MA-program i Tillämpad lingvistik i Nya Zeeland på distans 2021

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet.Lärare i främmande språk har gynnats av forskning i tillämpad lingvistik eftersom den kan bidra till att förstå elevernas språkinlärningsförmåga. Tillämpad lingvistik kan underlätta bedömningen av spr… Läs mer

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet.

Lärare i främmande språk har gynnats av forskning i tillämpad lingvistik eftersom den kan bidra till att förstå elevernas språkinlärningsförmåga. Tillämpad lingvistik kan underlätta bedömningen av språkundervisningsmetoder samt mätningen av elevernas språkfärdigheter.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Nya Zeeland är ett land med fantastiska och varierande natur. Kiwi är inte bara en av de nationella symbolerna - de andra är silver ormbunke blad och Koru - men också namnet nyzeeländare brukar kalla sig. Utomeuropeiska studenter kommer att behöva betala hela kursavgifter och sina egna levnadskostnader under studietiden på en Nya Zeeland institution.

Kontakta skolor direkt Bästa MA-program i Tillämpad lingvistik på distans i Nya Zeeland 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Victoria University of Wellington
Wellington , Nya Zeeland

Ta en detaljerad titt på ditt specialområde och öppna dörrarna för nya möjligheter i språkrelaterade karriärer.

Ta en detaljerad titt på ditt specialområde och öppna dörrarna för nya möjligheter i språkrelaterade karriärer. -
MA
Heltid
Engelska
Campusstudier
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här