Masterprogram i humaniora i Brno Tjeckien

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Brno Tjeckien 2018

Master

Masters, allmänt känd som Ma, är forskarutbildning som varar minst ett år och ibland två år, är de lärde grader normalt inte behöver någon faktisk forskning. MA är det vanligaste namnet för en magisterexamen och används ofta.

Tjeckien ligger i hjärtat av Europa är en granne till Slovakien, Österrike, Tyskland och Polen. Tjeckiska universitet erbjuder mångåriga rykte och intressanta inriktningar.

Denna stad har producerat framstående personer, grundaren av genetik Gregory Mendel har ett universitet uppkallat efter honom. Däremot har staden den utmaningen fortfarande, och det är strävan genom sina högskolor, för att producera andra Mendels som kan ha en inverkan på samhället.

Se alla masterexamina i humaniora i Brno i Tjeckien 2018

Läs Mer

Magister I EU: S Styrning (dubbel Examen)

Masaryk University Faculty of Social Studies
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Tjeckien Brno

EU: s styrelseformer är en dubbel examen lärs ut i samarbete med universitetet i Utrecht i Nederländerna. Den tvärvetenskapliga i styrelseformerna i EU kommer att förse dig med de kunskaper och färdigheter för att besvara dessa frågor och att utarbeta lämpliga svar på de utmaningar som de utgör. På detta sätt förbereder det dig att hantera och arbeta inom komplexiteten i EU: s styrelseformer - både i Bryssel och hemma. [+]

Dubbel utbildningsprogram med Universitetet i Utrecht.

Att handskas med viktiga frågor i dagens Europa Finansmarknaden i kris - hur kan de regleras? Hållbar energi - hur kan vi göra övergången till en grön ekonomi? Välfärdsstater - bör de reformeras för att främja ekonomisk tillväxt, och i så fall hur kan detta ske? Gränsöverskridande polis - vilka är de framväxande mönster av underrättelseutbyte och brottsbekämpning? Homogenisering - de europeiska länder blir mer lika på grund av EU? Unifier eller underminer - inte EU utgör ett hot mot demokratin?

Dessa är bland de viktigaste frågorna i Europa i dag. Var och en av dem innebär aktiviteter på lokal, nationell och europeisk nivå, och var och en kräver insikter från ekonomi, juridik och offentlig förvaltning. Det tvärvetenskapliga Masterprogrammet i styrelseformerna i EU kommer att förse dig med de kunskaper och färdigheter för att besvara dessa frågor och att utarbeta lämpliga svar på de utmaningar som de utgör. På detta sätt förbereder det dig att hantera och arbeta inom komplexiteten i EU: s styrelseformer - både i Bryssel och hemma.... [-]