close

Filter

Visa resultat

Jämför 2 MA-program i Transportdesign

En Master of Arts (MA) är en doktorsexamen som i allmänhet kräver en till tre års intensiv studie. Studenter har vanligtvis möjlighet att förbättra sin teoretiska kunskap samtidigt som man får förstahands erfarenhet i en viss disciplin. Efter examen kan eleverna njuta av fler arbetstillfällen och ökad tjänstekraft. Vad är en MA i Transportation Design? Detta examen förbereder akade… Läs mer

En Master of Arts (MA) är en doktorsexamen som i allmänhet kräver en till tre års intensiv studie. Studenter har vanligtvis möjlighet att förbättra sin teoretiska kunskap samtidigt som man får förstahands erfarenhet i en viss disciplin. Efter examen kan eleverna njuta av fler arbetstillfällen och ökad tjänstekraft.

Vad är en MA i Transportation Design? Detta examen förbereder akademiker för att skapa fordon för att möta behoven och önskan hos konsumenter och andra kunder. Motorfordonsdesign är ett typiskt fokusområde, men vissa program betonar också flygplan, vattenfartyg och andra former av marktransporter, inklusive masstransitationssystem. Studenter brukar lära sig om principer för inredning och exteriör, tillsammans med strategier för att göra fordon säkrare, bränsleeffektiva, prisvärda och miljövänliga.

Detta examensprogram hjälper eleverna att stryka sina kreativa färdigheter samtidigt som de lär sig om pragmatiska problem inom området. Denna blandade kunskap gör det möjligt för forskare att bedriva olika jobb, från att direkt skapa mönster för att fungera som konsulter eller handledare.

Kostnaden för att tjäna en MA i transportdesign varierar mellan institutionerna. Skillnader i programlängd och lokala levnadsutgifter kan också bidra till avvikelser i den slutliga kostnaden för att tjäna denna examen. Med tanke på detta kan elever som utvärderar potentiella utgifter dra fördel av att direkt kontakta varje institution för att fråga om kända kostnader.

En magisterexamen i transportdesign ger en kandidat möjlighet att bedriva en rad karriärmöjligheter. Dessa yrkesverksamma kan arbeta för att skapa nya konceptbilar eller förfina befintliga konstruktioner för att uppnå ett visst mål, till exempel förbättra säkerheten för passagerare eller minimera energiavfall. Kandidater vars program ingår kurser på masstransit kan också arbeta för att utveckla nya offentliga system som vädjar till en bredare publik eller löser lokala transportfrågor.

Idag har eleverna möjlighet att tjäna denna mastergrad helt online. Detta kan gynna dem med upptagna scheman, begränsade budgetar eller begränsad geografisk tillgång till institutioner som erbjuder detta program. Om du är intresserad av det här alternativet, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Umeå Institute of Design - Umeå University
Umeå, Sverige

MA i Transportation Design-programmet är unikt i sin omfattning av intresse, som handlar om hela transportdesignområdet i samarbete med industrin. Studenter är utbildade för a ... +

MA i Transportation Design-programmet är unikt i sin omfattning av intresse, som handlar om hela transportdesignområdet i samarbete med industrin. Studenter är utbildade för att ha en ... -
MA
Heltid
2 år
Engelska
Sep 2021
Campusstudier
 
Royal College of Art
london, Storbritannien

Skapa designledare med färdigheter att påverka.

Skapa designledare med färdigheter att påverka. -
MA
Heltid
15 månader
Engelska
Sep 2021
Campusstudier