close

Filter

Visa resultat

Se alla MA-program i Transportteknik i Pasadena i USA 2021

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet. Studerande en utbildning i transportteknik kan förvänta sig att lära sig mycket om att planera, designa och bygga viktiga transporttillgångar som vägar, hamnar och järnvägar. Dessa färdigheter kan komma ti… Läs mer

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet.

Studerande en utbildning i transportteknik kan förvänta sig att lära sig mycket om att planera, designa och bygga viktiga transporttillgångar som vägar, hamnar och järnvägar. Dessa färdigheter kan komma till hands för dem som söker yrken som en motorväg ingenjör, lokförare eller hamningenjör.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Pasadena ligger i Los Angeles County, Kalifornien, USA. Antal universitet och forskningsinstitut betjänar staden. Staden erbjuder alla de faciliteter som en modern stad.

Be om information Masterprogram i humaniora i Transportteknik i Pasadena i USA 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Art Center College of Design
Pasadena , Amerikas förenta stater +1 Mer

Studenter från Art Center Graduate Program i Transportation Design hjälper att ändra tänkande fordonsindustrin och bredare transport och personlig rörlighet.

Studenter från Art Center Graduate Program i Transportation Design hjälper att ändra tänkande fordonsindustrin och bredare transport och personlig rörlighet. -
MA
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här