MASTERSTUDIES

Se alla MA-program i Transportteknik i Pasadena i USA 2021

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet.

Studerande en utbildning i transportteknik kan förvänta sig att lära sig mycket om att planera, designa och bygga viktiga transporttillgångar som vägar, hamnar och järnvägar. Dessa färdigheter kan komma till hands för dem som söker yrken som en motorväg ingenjör, lokförare eller hamningenjör.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Pasadena ligger i Los Angeles County, Kalifornien, USA. Antal universitet och forskningsinstitut betjänar staden. Staden erbjuder alla de faciliteter som en modern stad.

Be om information Masterprogram i humaniora i Transportteknik i Pasadena i USA 2021

1 Resultat i Transportteknik, Pasadena Filter

Master of Fine Arts i Transportation Design

Art Center College of Design
MA
<
Heltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Campusstudier

Studenter från Art Center Graduate Program i Transportation Design hjälper att ändra tänkande fordonsindustrin och bredare transport och personlig rörlighet.

Läs mer