MASTERSTUDIES

Se alla MA-program i Transportteknik i USA 2021

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet.

Hamnar, järnvägar och motorvägar är alla produkter av de färdigheter som kan läras genom en utbildning i transportteknik. Studenter som kompletta kurser inom detta område kan ha möjlighet att ansluta flera utmärkta karriärer, såsom flygingenjör, motorväg ingenjör och lokförare.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Transportteknik i USA 2021

1 Resultat i Transportteknik, Amerikas förenta stater Filter

Master of Fine Arts i Transportation Design

Art Center College of Design
MA
<
Heltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Campusstudier

Studenter från Art Center Graduate Program i Transportation Design hjälper att ändra tänkande fordonsindustrin och bredare transport och personlig rörlighet.

Läs mer