MASTERSTUDIES

Jämför MA-program i Transportteknik

En Master of Arts är en doktorsexamen som många studenter väljer att tjäna efter att ha säkrat sina kandidatexamen. Denna kurs gör det möjligt för eleverna att visa sin teoretiska förståelse och praktiska färdigheter genom att fylla i ungefär två år av stränga kursarbeten.

Vad är en MA i transportteknik? Denna grad ger studenterna möjlighet att utforma och bygga kollektivtrafiksystem som gör det möjligt för människor att flytta effektivt och säkert, såsom vägar, bussnät och tågsystem. Eleverna lär sig också att hantera eller bedöma dessa system. Studenter kan studera trafikstyrning, materialanvändning, logistik, trafikvetenskap och beteendet som ligger till grund för mänsklig resor. Coursework kan också fokusera på de säkerhets-, ekonomiska och miljöfrågor som framgångsrika studenter kan möta under sin karriär.

Att tjäna på denna examen kan hjälpa akademiker att få tillträde till ett växande område där kvalificerade yrkesverksamma är efterfrågade. Den stigande befolkningen och koncentrationen av människor i stadsområden har skapat en betydande belastning på de flesta stads transiteringssystem. En professionell med en MA i Transportation Engineering är redo att komma in och lyckas i denna bransch.

Kostnaden för att tjäna denna examen beror på flera faktorer. Institutioner kan ställa särskild undervisning och avgifter, och den tid som krävs för att slutföra programmet kan också påverka den slutliga kostnaden. Därför bör studenter kontakta institutioner som erbjuder denna grad direkt för en mer exakt uppskattning av kostnaden.

Efter avslutad utbildning är utexaminerade beredda att arbeta som designers och chefer inom transportbranschen. De kan utveckla helt nya transiteringssystem, övervaka driften av befintliga system eller arbeta med att optimera äldre system. Dessa yrkesverksamma kan också fungera som vanliga rådgivare eller frilanskonsulter som hjälper statliga enheter att utvärdera nuvarande transportpolitik, förslag till initiativ och pågående projekt.

Kandidater kan välja mellan att tjäna denna grad online eller genom konventionella kurser. Online-lärande vädjar till många studenter eftersom det gör det möjligt för dem att fortsätta grader utan att flytta eller ta onödiga kostnader. Intresserade studenter kan enkelt jämföra tillgängliga alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha.

 

 

1 Resultat i Transportteknik Filter

Master of Fine Arts i Transportation Design

Art Center College of Design
MA
<
Heltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Campusstudier

Studenter från Art Center Graduate Program i Transportation Design hjälper att ändra tänkande fordonsindustrin och bredare transport och personlig rörlighet.

Läs mer