MASTERSTUDIES

Jämför 2 MA-program i Tvärvetenskapliga studier

En Master of Arts, eller MA, examen utbildar studenter utöver nivån på en grundutbildning på olika områden. Vid överlåtelse av en MA anses en examen som en expert inom sitt eller hennes studieområde. En MA kan leda till bättre sysselsättning eller i högre grad.

Vad är en MA i tvärvetenskaplig studie? Denna grad ger eleverna möjlighet att slå samman två eller flera studieområden i en "tvärvetenskaplig" studie. Studenter kan ofta välja de studieområden de vill kombinera. Vissa universitet har föreslagit graderspår, och andra tillåter forskare att designa egna spår. Programdeltagarna studerar integrerade ämnen baserat på deras behov. Till exempel, om en lärare ville förbättra sin eller hans undervisningspraxis bland medicinskt bräckliga studenter, kan den personen studera utbildningskurser tillsammans med fysiologiska kurser. Det finns en oändlig mängd kombinationer för tvärvetenskaplig grad, och de är individualiserade för programdeltagare.

I processen att utforma sitt eget lärande får studenterna ledarskap och ledarskap. Genom att studera olika ämnen lär de sig problemlösande förmågor som överstiger disciplinära gränser. Organisatoriska färdigheter utvecklas genom kursen och förvaltningen av den.

Kostnaden för programmet varierar mellan land och skola. En MA i tvärvetenskaplig studie tar vanligtvis två år att tjäna om man arbetar heltid.

Människor med en MA i tvärvetenskaplig studie är värdefulla anställda på grund av sin förmåga att gränsöverskridande gränser. Kandidater från detta examensschema kommer ofta undan med överlägsna kommunikations- och analytiska färdigheter. De finner arbete på olika områden, beroende på vilka discipliner de har valt. Vissa har arbetat som historiker, förlag, författare, pedagoger och museumspersonal. Många arbetar i kombinationer av dessa fält, baserat på deras MA-koncentration.

Många universitet, både lokalt och globalt, erbjuder detta examen. Online kurser är också tillgängliga för dem som behöver flexibilitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

2 Resultat i Tvärvetenskapliga studier Filter

Master of Arts i tvärvetenskapliga studier

Royal Roads University
MA
26 Jan 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Detta examensprogram erbjuds i två format: online eller en blandad leverans som kombinerar online-kurs med ett på campushemmet. Och eftersom vi är engagerade i att tillhandahå ...

Läs mer

Master of humaniora: fokuserad eller tvärvetenskapliga studier

University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences
MA
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

MLA i Liberal Studies erbjuder två "build-egna" spår. I Fokuserade studier spår, studenter utforska ett visst ämne inifrån större perspektiv humaniora, tjänar 18 av de 33 timm ...

Läs mer