Masterprogram i humaniora i Freiburg Tyskland

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Freiburg Tyskland 2018

Master

Masters, allmänt känd som Ma, är forskarutbildning som varar minst ett år och ibland två år, är de lärde grader normalt inte behöver någon faktisk forskning. MA är det vanligaste namnet för en magisterexamen och används ofta.

Tyskland, officiellt Förbundsrepubliken Tyskland, är en federal parlamentarisk republik i västra och centrala Europa. Landet består av 16 stater, och dess huvudstad och största stad är Berlin.

I sydvästra Tyskland vila Freiburg city. Det har silvergruvor i Mount Schauinsland att finansiellt och ekonomiskt stöd staden. Det är hem till den berömda Albert Ludwig universitetet i Freiburg längs andra utbildnings-och forskningsinstitutioner.

Se alla masterexamina i humaniora i Freiburg i Tyskland 2018

Läs Mer

Ma E-lingo - Undervisa Engelska Till Unga Elever (förskola Och Grundskola)

University of Education Freiburg
Online och Campus-kombinerat Deltid 2 år October 2018 Tyskland Freiburg

E-Lingo är en deltid tvååriga forskarutbildning blandad-learning masterprogrammet leder till examen i undervisningen i engelska till unga elever. E-LINGO master utmärkelse ger också tillgång till utbildningar i lärarutbildningen och forskning på universitetsnivå. [+]

MA:er 2018 i Freiburg Tyskland. E-Lingo är en deltid tvååriga forskarutbildning blandad-learning masterprogrammet leder till examen i undervisningen i engelska till unga elever. E-LINGO master utmärkelse ger också tillgång till utbildningar i lärarutbildningen och forskning på universitetsnivå. Vad gör E-LINGO speciell? E-Lingo är ett väletablerat masterprogrammet, som har framgångsrikt kvalificerade lärare i engelska för unga elever i mer än ett decennium. Det har fått utmärkta recensioner och har använts som en modell för andra blandade-learning lärarexamen kurser. Erkänner din arbetslivserfarenhet Tidigare arbetserfarenhet är en av inträdeskraven och utgör 60 av de 240 poäng som krävs för att starta masterprogrammet. Blended learning En flexibel forskarprogram som kombinerar 5 x 2 dagar ansikte mot ansikte lektioner på campus i Freiburg, Tyskland och distansutbildning på nätet. FLEXIBILITET Deltidsstudier kan du kombinera akademiska studier med arbete eller andra åtaganden. Huvuddelen av programmet levereras online med hjälp av E-LINGO lärplattform. Integrering av språk och innehåll Språkkunskaper och undervisningsmetodik utvecklas samtidigt genom att fylla kurser i engelska, med stöd av modersmål. Teori och praktik Du kommer att ha möjlighet att utveckla forskning färdigheter och få praktisk erfarenhet genom en kombination av teori och praktik. Du kommer: diskutera de senaste teorier om språkundervisning för yngre elever och fundera över hur de kan tillämpas i autentiska sammanhang analysera autentiska klassrummet video och undervisning / lärresurser för primär och förskoleundervisning samarbeta för att utveckla klassrums forskningsprojekt i autentiska undervisningssammanhang delta i en två veckors placering på ett språk som klassrum. En internationell masterprogrammet E-LINGO master priset är helt Bologna-kompatibel,... [-]