Masterprogram i humaniora i Würzburg Tyskland

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Würzburg Tyskland 2018

Master

Masters grader är mer mångsidig än forskarstuderande kvalifikationer och har ett brett utbud av professionella och akademiska program. Enligt US Department of Education, tre typer av masterprogram finns forskning, professionell, och terminal. De mest populära magisterexamen typer är Master of Arts (MA) och Master of Science (MS) i en blandning av ämnesområden.

Tyskland är en stor destination för internationella scholarsand har en högkvalitativ högre utbildning. Värdet på denna utbildningsnivå har förbättrats genom Tyskland 's starka ekonomi. Utländska studenter har utmärkta levnadsstandarden i en trygg och säker miljö. Berlin är huvudstad.

Würzburg Staden är huvudstad i Regierungsbezirk Unterfranken ligger i Bayern, Tyskland. Den är värd en stor gemenskap som består av mer än 133.000 invånare parallellt med många ackrediterade institutioner för forskning och vetenskap.

Se alla masterexamina i humaniora i Würzburg i Tyskland 2018

Läs Mer

Master Of Arts I Internationell Socialt Arbete Med Flyktingar Och Invandrare

University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt
Campusstudier Heltid 3 terminer March 2018 Tyskland Würzburg Schweinfurt + 1 fler

The Masters-programmet "International Social Work med flyktingar och invandrare" är ett program orienterad, rad, när det gäller innehåll och dela internationellt orienterade engelskspråkiga utbildningen. [+]

The Masters-programmet "International Social Work med flyktingar och invandrare" är ett program-orienterade, rad, när det gäller innehåll och dela internationellt orienterade engelskspråkiga utbildningen.

Denna kurs studier riktar sig till blivande studenter som vill göra en insats genom akademisk applikationsorienterad examen inom socialt arbete, i syfte att - stödja och ge flyktingar och invandrare i ett nationellt sammanhang, samt att främja deras integration i värdlandet eller interkulturella öppnandet av grundläggande tjänster och offentlig förvaltning; detta är speciellt syftar till att vinna utländska experter och deras respektive språkliga, kulturella och religiösa bakgrunder för Tysklands socialt arbete; - Ta på och organisera hjälp till flyktingar i hotspot asylcentra i Europeiska unionen eller flyktingläger av UNHCR i ursprungsregioner och transit i ett europeiskt och internationellt sammanhang, för att säkerställa ordnad tillgång till skydd av flyktingar och ge en perspektiv de drabbade inom sådana anläggningar.... [-]