Filter
Filosofie magister
Tyskland Calw Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Calw Tyskland 2019

En MA, eller en masterexamen i humaniora, är en examen man kan få efter att ha slutfört ett eller två års studier inom historia, engelska eller andra ämnen inom konst eller humaniora. MA-studier oftast en blandning av forskning och kurser.

Tyskland, officiellt Förbundsrepubliken Tyskland, är en federal parlamentarisk republik i västra och centrala Europa. Landet består av 16 stater, och dess huvudstad och största stad är Berlin.

Se alla masterexamina i humaniora i Calw i Tyskland 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Är du intresserad av media? Du vet att kommunikation är av central betydelse i företaget och strävar efter att vara en ledare? Då magisterprogram Media Management och off ... [+]

Ta på sig ledande roller i kommunikationen

Är du intresserad av media? Du vet att kommunikation är av central betydelse i företaget och strävar efter att vara en ledare? Då magisterprogram Media Management och offentlig kommunikation är platsen för dig!

Masterprogrammet vid SRH University of Economics och media Calw är en tvärvetenskaplig kurs med fokus på media, kommunikation, ledning och företagsekonomi.

Programmet syftar till att ge mediekunskaper från olika perspektiv på enskilda moduler och kvalificerade så för olika medierelaterade yrken. Syftet är att ge en grundlig förståelse av de olika prioriteringar.

Kursen varar sex trimestern eller 24 månader i fall där 120 hp uppnås. Baseline är vanligtvis ett år på tre datum - i januari, maj och september varje år.... [-]

Tyskland Calw
Januari 2020
Heltid
24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska