Masterprogram i humaniora i Idstein Tyskland

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Idstein Tyskland 2018

Master

En MA, eller en masterexamen i humaniora, är en examen man kan få efter att ha slutfört ett eller två års studier inom historia, engelska eller andra ämnen inom konst eller humaniora. MA-studier oftast en blandning av forskning och kurser.

Tyskland, officiellt Förbundsrepubliken Tyskland, är en federal parlamentarisk republik i västra och centrala Europa. Landet består av 16 stater, och dess huvudstad och största stad är Berlin.

Med en befolkning på drygt 20.000 invånare, är Idstein en stad belägen i Darmstadt i delstaten Hessen, Tyskland. Det finns flera privata, offentliga och statliga institutioner för högre utbildning.

Se alla masterexamina i humaniora i Idstein i Tyskland 2018

Läs Mer

Ma Hållbar Marknadsföring Och Ledarskap

Fresenius University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 4 - 6 terminer October 2018 Tyskland Idstein Köln + 1 fler

En masterexamen i hållbar marknadsföring och ledarskap från officiellt erkända Fresenius University of Applied Sciences erbjuder dig en bas unik i Tyskland för att hjälpa dig att nå dina professionella mål att öppna nya marknader och kundgrupper genom ihållande företagsledning. [+]

Modern förvaltning teori handlar mycket mer än bara ekonomiska vinster. De ansvariga planer företagsledningen och organiserar komplexa flöden av varor, energi, information och finansiering i samband med sociala, ekologiska, ekonomiska och globala utmaningar. Gröna idéer och svarta siffror är således komplementära företagets mål som kan uppnås med hjälp av hållbara marknadsföringsverktyg.

Vid sidan av elementära affärs ämnen, det tvärvetenskapliga läroplanen ingår också allmänna läromedel från områdena management och marknadsföring. Du kommer dessutom att förvärva mjuka färdigheter som ledarskap beteende och etik, och lära sig om den globala ekonomiska samband.... [-]