Masterprogram i humaniora i Bonn Tyskland

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Bonn Tyskland 2018

Master

En MA, eller en masterexamen i humaniora, är en examen man kan få efter att ha slutfört ett eller två års studier inom historia, engelska eller andra ämnen inom konst eller humaniora. MA-studier oftast en blandning av forskning och kurser.

Tyskland, officiellt Förbundsrepubliken Tyskland, är en federal parlamentarisk republik i västra och centrala Europa. Landet består av 16 stater, och dess huvudstad och största stad är Berlin.

Vilar på stranden av floden Rhen i Nordrhein-Westfalen, Tyskland är Bonn. Detta är en stad som har inflytande i Tysklands politik och förvaltning. Det är hem för University of Bonn, som en av de största och prestigefyllda universitet i Tyskland.

Se alla masterexamina i humaniora i Bonn i Tyskland 2018

Läs Mer

Internationella Mediestudier (MA)

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Tyskland Sankt Augustin Bonn + 1 fler

Masterprogrammet är en fyra-termin, heltid program. Den tvåspråkiga läroplanen kombinerar discipliner medier och utveckling, journalistik, kommunikation och mediehantering. Detta är ett gemensamt [+]

Master of Arts i International Media Studies

Masterprogrammet är en fyra-termin, heltid program. Den tvåspråkiga läroplanen kombinerar discipliner medier och utveckling, journalistik, kommunikation och mediehantering. Detta är ett gemensamt projekt tillsammans med Hochschule Bonn-Rhein-Sieg University of Applied Sciences, University of Bonn och Deutsche Welle, Tyskland internationella TV-bolag med huvudkontor i Bonn.

Denna unika masterprogrammet genomförs på tyska och engelska och är utformad för unga studenter från utvecklingsländerna och övergångsländer som har tidigare mediaupplevelse. Programmet erbjuder en enastående blandning av forskning, föreläsningar och praktiska erfarenheter och förbereder eleverna för karriärer inom kommunikations- och mediebranscherna. Som media blir alltmer in i ett globalt sammanhang är det viktigt att mediebranschen förstå det nära sambandet mellan media och utvecklingssamarbete.... [-]